MyKotty Krabmeubel VIGO Bruin

Een bruin krabmeubel van stevig golfkarton, geschikt als krabpaal, ligplaats en speelgoed voor de kat, in een tijdloos design.
Artikelnummer:
3085
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner
€50,00
Incl. btw

Krabmeubel VIGO Bruin 

Een modern en fraai design bruin krabmeubel , dat volledig met de hand wordt gemaakt. Het is gemaakt van golfkarton, waar katten helemaal dol op zijn. Het prachtige design maakt het meubel tot een heuse blikvanger in elk interieur.

Het krabmeubel is multifunctioneel want het kan op allerlei verschillende manieren worden gebruikt. Zo kan de kat de nagels aan het karton scherpen, of er lekker op gaan liggen voor een dutje. De vorm van het meubel nodigt ook uit tot spelen.

Het karton wordt op een speciale manier gemaakt zodat het gegarandeerd geen scherpe randjes heeft. Het voelt zelfs aan als suède. Verder is het karton gelijmd met ecologische lijm die ook bij de verpakking van voedsel wordt gebruikt, dus geschikt voor gebruik door mens en dier. Het materiaal is ook duurzaam en kent bij normaal gebruik een levensduur van ca. een jaar. Dit model VIGO is rondom dicht, in tegenstelling tot met model LUI, en daardoor wat steviger. Hierdoor is de VIGO ideaal voor de zwaardere katten.

Afmetingen: 71 x 21 x 25 cm. 

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.