Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Kauw speelgoed

Hondenspeelgoed dat speciaal is ontwikkeld voor de zeer stevige kauwers.

Filters:

Kauw speelgoed

Waarom kauwt een hond op speelgoed ?

Veel hondenbezitters kennen dit probleem: de hond kauwt op het speelgoed waardoor het soms snel kapot gaat. Het baasje gaat dan druk op zoek naar (vrijwel) onverwoestbaar hondenspeelgoed. En dat is er gelukkig volop te koop.

Een hond gebruikt de bek eigenlijk op dezelfde manier als de mens de handen gebruikt: om allereerst te verkennen en te onderzoeken. Dus als de hond iets tegenkomt dat interessant lijkt, zal de hond daarop gaan kauwen. Bij sommige honden gaat dat nog een stapje verder en worden er dingen vernield en gesloopt – en dat is natuurlijk een probleem.

Het instinct om te kauwen zorgt ervoor, dat puppy's gaan kauwen en knagen zodra de tanden zijn doorgekomen. Maar ook verveling kan ervoor zorgen dat de pup of de hond gaat kauwen. Dit is vrijwel altijd het geval als uw hond overal op kauwt, ook als er niemand in huis is. Advies is in dergelijke gevallen om met de hond te gaan spelen, oefeningen te gaan doen en veel fysiek te gaan bewegen om de overtollige energie een uitlaatklep te bieden. Stevig kauwspeelgoed kan ook helpen om het gedrag te veranderen.

In de collectie kauwspeelgoed van Petsonline is er een ruime keuze aan hondenspeeltjes die allemaal speciaal zijn ontwikkeld voor de sterke en zeer sterk kauwende honden. Omdat voor deze groep honden het zachte hondenspeelgoed niet geschikt is, zijn de kauw speeltjes allemaal goed bestand tegen het kauwen en knagen.

Als u op zoek bent naar onverwoestbaar hondenspeelgoed, is het merk Outward Hound een goede keuze. Op de filmpjes is goed te zien hoe sterk de speeltjes uit de Bionic lijn zijn !

Ook de speeltjes van West Paw Design zijn extreem sterk, de fabrikant ruilt het gratis om als uw hond het lukt, dit hondenspeelgoed kapot te krijgen.  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company