Lichtgevende halsband

×

Type halsband

Nekomvang hond

Breedte halsband

Kleur

Incl. btw
Pagina 1 van 1

Lichtgevende halsband

In het donker is het vaak moeilijk om te zien waar uw hond zich bevindt. Ook voor andere weggebruikers is het dan niet altijd even veilig want zij zien uw hond ook niet. Voor de veiligheid voor u, uw hond en anderen, raden wij u aan m uw hond in de duisternis beter zichtbaar te maken. Een hondenhalsband met verlichting is dan ook een echte aanrader. Deze halsbanden met verlichting kunt u ook als tweede halsband gebruiken (wel een ruimere maat nemen!).

Voordat u een halsband gaat bestellen, is het altijd noodzakelijk om de nek van uw hond even na te meten. Op deze manier zult u de goede maat kunnen bepalen van de halsband en voorkomt u een teleurstelling. Helaas is er geen standaard voor de maatvoering van hondenhalsbanden waardoor een maat M bij de ene halsband hele andere afmetingen kan hebben dan bij een andere halsband. In de omschrijving staat bij iedere halsband vermeld, welke afmetingen per maat gelden.

De halsbanden met verlichting zijn er in verschillende uitvoeringen.

Het meest gebruikelijke is een halsband met Led verlichting. Deze geven veel licht en sommige modellen kennen diverse standen zoals continue branden, snel of langzaam knipperend. Er zijn uitvoeringen die werken op batterijen maar ook uitvoeringen met een oplaadbare accu. Denkt u eraan dat bij dagelijks gebruik van een dergelijke halsband op batterijen, deze gauw leeg kunnen lopen.

Als u van plan bent een hondenhalsband met verlichting vaak te gebruiken, overweeg dan de aanschaf van een exemplaar dat werkt op een accu. Speciaal aanbevolen zijn de prachtige Solar halsbanden. Deze hondenhalsbanden zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar hebben een zonnecel waarmee de accu wordt opgeladen. U kunt de zonnecel gewoon op de vensterbank in de zon leggen om op te laden. Optioneel kunnen de accu's ook met een USB kabel worden opgeladen vanaf de computer of de laptop.

Lichtgevende halsband
Lees meer
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.