Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 49
  • 30 dagen bedenktijd

Lichtgevende halsband

Lichtgevende halsbanden, in diverse kleuren en modellen. Ideaal voor zichtbaarheid van uw hond in het donker.

Filters:

Lichtgevende halsband

Lichtgevende halsband

In het donker is het vaak moeilijk om te zien waar uw hond zich bevindt. Ook voor andere weggebruikers is het dan niet altijd even veilig want zij zien uw hond ook niet. Voor de veiligheid voor u, uw hond en anderen, raden wij u aan m uw hond in de duisternis beter zichtbaar te maken. Een hondenhalsband met verlichting is dan ook een echte aanrader. Deze halsbanden met verlichting kunt u ook als tweede halsband gebruiken (wel een ruimere maat nemen!).

LED Halsband Hond

Voordat u een LED halsband voor de hond gaat bestellen, is het altijd noodzakelijk om de nek van uw hond even na te meten. Op deze manier zult u de goede maat kunnen bepalen van de halsband en voorkomt u een teleurstelling. Helaas is er geen standaard voor de maatvoering van hondenhalsbanden waardoor een maat M bij de ene halsband hele andere afmetingen kan hebben dan bij een andere halsband. In de omschrijving staat bij iedere lichtgevende halsband vermeld, welke afmetingen per maat gelden.

De halsbanden met verlichting zijn er in verschillende uitvoeringen.

Over LED

Het meest gebruikelijke is een hondenhalsband met Led verlichting. Deze geven veel licht en sommige modellen kennen diverse standen zoals continue branden, snel of langzaam knipperend. Er zijn uitvoeringen die werken op batterijen maar ook uitvoeringen met een oplaadbare accu. Denkt u eraan dat bij dagelijks gebruik van een dergelijke halsband op batterijen, deze gauw leeg kunnen lopen.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.2 / 10 - 1730 beoordelingen op Feedback Company