Petsonline

×

Type halsband

Nekomvang hond

Breedte halsband

Materiaal

Kleur

Pagina 1 van 1

Exclusieve hondenkussens, hondenmanden en hondenhalsbanden

Het verrassende en exclusieve eigen merk van Petsonline, waar u hondenkussens, hondenmanden, bronzen beelden en andere verrassende producten vindt. Deze producten hebben wij met grote zorg in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd. Met onze zorgvuldig geselecteerde producenten bieden wij u een fantastische kwaliteit aan.
Veelal is er maatwerk mogelijk! Voor onze hondenkussens is niets te gek: wilt u een afwijkende maat, of heeft u de rits liever in een andere kleur ? Of toch net dat biesje in het rood ? De naam van uw favoriete dier op het kussen ? Alles kan.

Onze halsbanden zijn zorgvuldig geselecteerd en importeren wij zelf. Hierdoor kunt u een uistekende kwaliteit verwachten tegen een uiterst scherpe prijs.

Maatwerk bij petsonline

Komt u er niet helemaal uit of heeft u graag een deskundig advies, mail of bel ons dan even. Als u maatwerk bestelt, neemt Petsonline altijd eerst nog even contact met u op om alle details en mogelijkheden nog even door te lopen. Gratis. Omdat wij gewoon graag het perfecte product aan u leveren.

Petsonline
Lees meer
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.