Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Hondenschoenen

Hondenschoenen van uitstekende kwaliteit bij Petsonline. Online bestellen en snelle levering.

Filters:

Hondenschoenen

Hondenschoenen

Voor een actieve hond waarmee u bijvoorbeeld lange trektochten maakt, zijn hondenschoenen een aanrader om problemen te voorkomen. Zeker als u op zeer ruwe grond gaat lopen, kunnen er wondjes ontstaan aan de voetzolen of de kussentjes. Met hondenschoenen kunt u dit voorkomen, en de hond zal er dankbaar voor zijn want dergelijke wondjes zijn heel pijnlijk.

Maar, ook als u gewoon in de buurt uw hond uitlaat, kunnen hondenschoenen een goed idee zijn in de winter. Er kan sneeuw vast gaan zitten tussen de voetzooltjes, of uw hond kan last krijgen van zout en pekel als er gestrooid is. Hondenschoenen bieden dan bescherming aan waarmee de pijnlijke wondjes kunnen worden voorkomen.

Het is aan te raden om uw hond te laten wennen aan de hondenschoenen, zeker als de hond voor het eerst de schoenen draagt. Ieder hond zal er zeker op reageren, dus laat de hond er rustig aan wennen. U kunt het dragen van de schoenen het beste opbouwen, dus korte periodes eerst voordat u een langere tocht gaat ondernemen. Door het leuk te maken voor de hond, zal deze de hondenschoenen gaan zien als iets leuks en de schoenen steeds beter gaan dragen.

Net als voor u, is de juiste maat schoenen van groot belang. Bij ieder model staat de maattabel in de tekst vermeld en hoe u de voetmaat van uw hond moet opnemen. Denkt u eraan dat de maat voor de voorpoten en de achterpoten kan verschillen, dus u moet ze allemaal even opmeten voordat u een bestelling plaatst. U kunt er overigens niet vanuit gaan, dat een grote hond altijd een grote maat hondenschoenen nodig heeft, de enige manier om de juiste maat hondenschoenen te bepalen, is te meten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company