Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Hondenluik

Een grote collectie hondenluiken vindt u bij petsonline.nl

Filters:

Hondenluik

Hondenluik

Een hond is in het algemeen een actief huisdier die graag zelfstandig naar buiten wil gaan - en ook weer naar binnen wil komen. Loopt u regelmatig naar de deur om deze voor uw hond open of dicht te doen ? Denk dan eens na over een hondenluik. Een hondenluik biedt veel voordelen voor u én voor de hond. U heeft altijd de controle om uw hond of honden toegang te geven naar buiten - maar ook weer naar binnen. De moderne hondenluiken kennen allemaal meerdere manieren waarop u de toegang tot uw huis regelt. Bij de eenvoudige hondenluiken bestaat in ieder geval de mogelijkheid om het luik open of dicht te zetten, en vaak kunt u het luik ook geheel vergrendelen.


Er zijn in deze tijden van high tec ontwikkelingen ook zeer moderne hondenluiken. Als u last heeft van vreemde honden die uw huis binnenkomen, kunt u kiezen voor een hondenluik dat alleen opengaat als de hond een speciale halsband omheeft. Deze hondenluiken kunt u programmeren zodat alleen honden met deze halsbanden naar binnen, dan wel naar buiten kunnen gaan.

Een stapje extra is het hondenluik dat de microchip van uw hond leest. U kunt vele honden programmeren die u toegang wilt geven tot de woning. Alle andere dieren, die dus niet geprogrammeerd zijn in het hondenluik, kunnen niet in uw huis komen. De timer is in te stellen dat uw hond of honden alleen in bepaalde periodes naar buiten mogen - of weer naar binnen mogen. Die mogelijkheid van dit type hondenluik is erg handig als u bijvoorbeeld de hond 's nachts niet naar buiten wil laten gaan.

Met behulp van een dergelijk hondenluik garandeert u dat vreemde honden of andere huisdieren niet van het hondenluik gebruik kunnen maken.

Let u bij de keuze van het hondenluik vooral op de maatvoering daar deze per model verschillen. Verschillende modellen hondenluiken hebben de mogelijkheid voor een verlengstuk (een zogenaamd tunnelstuk) waarmee het hondenluik ook geplaatst kan worden in dikkere muren of dikkere deuren.

Petsonline biedt hondenluiken aan van het merk Petsafe - deze stonden vooral bekend onder de naam Staywell, dat recentelijk is overgenomen door Petsafe. Een Amerikaans merk dat kwalitatief goede producten levert voor honden en honden. De hondenluiken zijn daar een goed voorbeeld van.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company