Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Puppy riem

Een goede en mooie u puppy riem vindt u gemakkelijk bij Petsonline.nl. Ons aanbod bestaat uit allerlei verschillende merken, lengtes, kleuren en materialen. Bekijk ons volledige assortiment en bestel uw puppy riem direct online!

Filters:

Puppy riem

Wat is precies een puppy riem?

De naam zegt het al, de puppy riem is een hondenriem speciaal ontwikkeld voor puppy’s. Het is één van de eerste dingen die u aanschaft voor uw puppy. Deze riem bevestigt u namelijk aan de puppy halsband of puppy tuig/harnas zodra u met de puppy naar buiten gaat! De bedoeling van deze riem is dat zowel u als de puppy comfortabel en veilig buiten kan lopen.

Petsonline biedt een enorm assortiment met verschillende soorten riemen voor uw kleine vriendje. Bij ons vindt je hoogwaardige merken zoals Doxtasy, Hunter, Curli en Puppia en ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Een riem voor uw speelse hondje moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast varieert onze collectie puppy riemen in kleuren en materialen, zo zit er altijd iets tussen wat u leuk vindt.

Waarom zou ik een puppy riem kopen?

We hopen dat het nu duidelijk voor u is wat een puppy riem is en wat voor functie het heeft. Graag zetten we nog voor u op een rijtje waarom het goed is om zo’n riem aan te schaffen voor uw kleine viervoeter:

  • Puppy’s kunnen niet vanaf het begin loslopen buiten. Dit is gevaarlijk omdat ze de gevaren nog niet herkennen. Dit is daarom essentieel om aan te schaffen om met uw puppy te kunnen wandelen.
  • U kunt met de riem uw puppy trainen. De pup zal aan de lijn moeten leren lopen, aangezien dit nieuw voor hem of haar is. Maar ook kan het een hulpmiddel zijn bij andere dingen die u de puppy wil leren.
  • De riem biedt veiligheid voor uw puppy. U kunt uw jonge hondje dicht bij u houden.

Het is voor een puppy dus belangrijk dat u vanaf het begin een puppy riem gebruikt om hem of haar op te voeden en veilig te houden.

Welke riem koop ik voor een puppy?

Bij het aanschaffen van een riem voor uw puppy is het belangrijk dat u rekening houdt met uw belangen en wat belangrijk is voor de puppy. Het is erg persoonlijk wat u zelf prettig vindt en dit geldt eveneens voor uw puppy. We hebben voor u een opsomming gemaakt van eigenschappen waar u op kan letten.

De geschikte lengte voor een puppy riem

Het is belangrijk dat de puppy riem niet te lang en niet te kort is. Hoe langer de riem hoe minder controle u over uw huisdier heeft. Puppy’s lopen van nature namelijk aan het einde van de riem. Het is daarom belangrijk om niet te veel ruimte te geven.

Puppy’s zijn vaak geneigd om te gaan trekken of kauwen op een lange riem. Vooral bij rollijnen is dit vaak het geval. We adviseren daarom om te beginnen met een riem speciaal voor puppy’s voordat u overstapt op een rollijn of langere riem. Een riem van 1 tot 2 meter is dus ideaal.

De verschillende materialen

Alle materialen van de puppy riem die u op onze website kan vinden zijn geschikte materialen. Voor welk materiaal u kiest, is compleet afhankelijk van uw eigen voorkeur. Zo zijn leer en nylon waterbestendig en sterk. Textiel voelt vaak zacht aan, dit kan prettig zijn voor uw eigen handen. Voor welk materiaal u kies is dus afhankelijk van uw eigen smaak en geldt geen standaard advies.

De gewenste kleur

Ook wat betreft de kleur is een smaak gebonden kwestie. Omdat smaken verschillen hebben wij zo veel mogelijk verschillende kleuren riemen in ons assortiment. Sommige mensen kiezen voor een kleur die ze zelf gewoonweg mooi vinden, of één die past bij de overige hondenspullen zoals de halsband. Maar u kunt ook de kleur kiezen uit praktische overweging zoals wat opvalt in het donker.

Bestel uw puppy riem eenvoudig online

Nu u weet waar een puppy riem voor dient en waar u op moet letten bij het aanschaffen, is het tijd om een keuze te maken uit ons brede assortiment! Mocht u een riem uitzoeken en bent u niet helemaal zeker over uw aankoop, geen enkel probleem. U heeft 30 dagen bedenktijd! Heeft u nog vragen over het kiezen van de juiste puppy riem of het gebruik hiervan? Neem dan gerust contact met ons op!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company