Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Swarovski hondenhalsbanden

Schitterende hondenhalsbanden met Swarovski kristal. In veel verschillende modellen en kleuren. Ook voor de hele kleine hondjes of voor de hele grote rassen.

Filters:

Swarovski hondenhalsbanden

Swarovski hondenhalsband

In 1895 begon Daniel Swarovski (geboren 24-10-1862), een zoon van een Tsjechische glasbewerker, met zijn pas uitgevonden machine kristallen tot sieraden te slijpen. Door deze machine kon hij veel nauwkeuriger polijsten en slijpen, waaronder het kristal prachtig fonkelt. Het bijzondere is ook dat er een coating aan het kristal wordt toegevoegd. Deze zorgt voor de luxe uitstraling en blijft het kristal mooi. Het gelijknamige bedrijf werd in datzelfde jaar opgericht. Tegenwoordig is het bedrijf gevestigd in Oostenrijk en wordt de familie nog steeds vertegenwoordigd in de raad van bestuur door een achter-achter kleinkind van Daniel.

Anno 2014 is Swarovski bekend om het beste kristal ter wereld met een loodgehalte van ca. 32%. Er zijn helaas veel imitatie kristallen in omloop, maar door de specifieke samenstelling van het originele kristal is dit direct te zien aan de schittering en het kleurenpalet van het kristal. Ook sluiten de facetten van het origineel perfect op elkaar aan, wat bij imitatie vaak niet het geval is.

Door de zeer hoge kwaliteit wordt de naam Swarovski vaak geassocieerd met luxe goederen. Diverse popsterren, waaronder Michael Jackson, hebben kleding gedragen waarin de kristallen zijn verwerkt. Zo droeg ook de Britse koningin Elizabeth II tijdens haar diamanten jubileum een witte outfit die was afgezet met Swarovski kristallen.

Petsonline heeft voor u een bijzonder mooi assortiment samengesteld van Swarovski hondenhalsbanden die bezet zijn met deze wereldberoemde kristallen. Bijna alle hondenhalsbanden zijn in vele verschillende maten beschikbaar, dus ook beschikbaar voor de hele grote honden en de kleintjes of puppy's! U heeft keuze aan verschillende kleuren leer en verschillende kleuren kristallen.

Voordat u zo'n prachtige hondenhalsband wilt bestellen, is het raadzaam om eerst de nekomvang van uw hond op te meten. Hiermee voorkomt u dat de hondenhalsband te groot of te klein zal zijn. Neem een meetlint, bij voorkeur een flexibele, en meet u daarmee de nek. Voor extra comfort voor uw hond houdt u twee vingers speling aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company