Terug

Rollijn Hond

Filters:

Rollijn hond

Een rollijn voor de hond geeft de hond de vrijheid om rond te lopen, te snuffelen en te ontdekken, zonder de beperkingen van een normale hondenriem. Met een hondenriem rollijn kan het dier alle kanten op.

Dit maakt een rollijn erg geschikt voor actieve honden. Hiernaast geeft het u als baasje de mogelijkheid om de hond meer of minder ruimte te geven, wat handig kan zijn in drukke situaties zoals het verkeer.

Wanneer de knop op de cassette ingedrukt wordt, kan de lengte van de lijn verkort worden. U kunt zelf bepalen hoe veel controle u over uw hond wilt houden. De lengte van de rollijn voor de hond varieert van 4,5 meter, 5 meter tot 7,5 meter.

Een rollijn voor de hond kopen bij Petsonline

Een rollijn staat, door de cassette, altijd onder spanning. Hierdoor kunnen zowel uzelf als uw hond niet over de lijn struikelen. Wanneer u een rollijn kiest, is het van belang om rekening te houden met het maximale gewicht dat de rollijn aan kan.

Bij Petsonline kunt u kiezen uit de volgende maximumgewichten:

 • 15 kg;

 • 20 kg

 • 30 kg;

 • 36 kg;

 • 50 kg;

 • 55 kg;

 • 70 kg.

Bij Petsonline kunt u terecht voor een Kong rollijn en een variant van het merk Petstages. De varianten met een maximumgewicht van 50 tot 70 kilogram zijn uitermate geschikt voor grote honden.

Ruim assortiment rollijnen

Binnen ons uitgebreide assortiment kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Zo bieden wij een rollijn aan in het grijs/zwart, roze, rood, groen en blauw. Bent u op zoek naar een stabiele, sterke hondenriem? Kijk dan eens of een leren hondenriem geschikt is.

Wanneer u bij Petsonline bestelt voor boven de 49,- verzenden we uw bestelling gratis. Heeft u nog vragen over uw bestelling of de levering ervan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0599 858878, of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Binnen ons brede assortiment rollijnen voor de hond vindt u ongetwijfeld een geschikt exemplaar!

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Petsonline 9.0 / 10 - 2287 Reviews @ Kiyoh