Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Poepzakhouder

Bij Petsonline kunt u moderne en hippe poepzakhouders en poepzakjes online bestellen.

Filters:

Poepzakhouder

Poepzakhouder en poepzakjes

Iedere hondenbezitter komt in aanraking met poepzakjes en de poepzakhouders. Allereerst is het natuurlijk netjes en ook prettig als u de behoefte van uw hond opruimt. Het opruimen is overigens bijna overal verplicht, in sommige gemeentes wordt dat alleen niet verplicht gesteld op een zogenaamde uitlaatplaats.

Wist u dat het tegenwoordig in veel gemeentes in Nederland verplicht is om poepzakjes bij u te hebben als u de hond uitlaat ? De boetes kunnen fors oplopen, zo zijn er gemeentes die u een boete geven die kunnen oplopen tot bijna € 100 als u geen poepzakjes bij u heeft als u de hond uitlaat. 

Ook als uw gemeente het niet verplicht heeft gesteld om poepzakjes bij u te hebben, dient u nog altijd de poep van uw hond op te ruimen. Gemeentes verplichten dit omdat hondenpoep niet bijdraagt tot een schoon straatbeeld. Daarnaast speelt de hygiëne een grote rol. Het is dus zeker aan te raden om een goede, stevige en mooie poepzakhouder bij u te hebben.

Een aanrader is om eens te kijken naar de moderne en hippe poepzakhouders van het Italiaanse merk United Pets. Deze poepzakhouders zijn er in vele verschillende kleuren en modellen. Bekende ontwerpers hebben hun best gedaan om modern design toe te passen waardoor uw poepzakhouder ineens een echte blikvanger wordt ! Ze zijn er in verschillende maten en natuurlijk zijn de bijbehorende poepzakjes bij te bestellen, waarbij u ook nog eens voor verschillende kleuren kunt kiezen. 

U kunt bewust kiezen voor producten die minder schadelijk zijn voor het milieu. Zo zijn er poepzakjes en poepzakhouders die 100% biologisch afbreekbaar zijn ! De poepzakjes van Becobag zijn ook nog eens extra groot en sterk, dus een echte aanrader. Ook de poepzakjes van United Pets zijn compleet afbreekbaar, dus goed voor het milieu.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company