Hondenhalsband met naam

×

Type halsband

Nekomvang hond

Breedte halsband

Materiaal

Kleur

Pagina 1 van 1

Schitterende hondenhalsbanden met naam

Een halsband met naam is een hondenhalsband waarop de naam van de hond staat. Petsonline biedt u een hele mooie collectie aan van verschillende leren halsbanden die allemaal voorzien worden van de naam van de hond. Alle hondenhalsbanden met naam zijn ook gevoerd met zacht kalfsleer. Deze hondenhalsbanden zijn er in verschillende kleuren zoals zwart, rood, bruin, roze en blauw. De letters met stras worden bevestigd op een stuk leer dat vervolgens op de halsband wordt bevestigd met schroeven. Uw hond merkt hier verder niets van. Overigens bieden wij ook hondenriemen met naam aan. Dit zijn fraaie leren hondenriemen waarop de naam van de hond in letters met stras wordt geplaatst.

Er zijn verschillende maten hondenhalsbanden met naam beschikbaar. Om de juiste maat van zo'n mooie halsband met naam te bepalen, meet u even de nekomvang van uw hond op. Neem een meetlint en meet de nek op. Vervolgens kunt u in de maattabel zien, welke maat u moet bestellen.

Zorgt u ervoor dat u de nek niet te strak opmeet zodat dat de halsband comfortabel door uw hond gedragen kan worden. Een speling van twee vingers is een goed uitgangspunt.

Overigens helpen wij u graag als u losse letters nodig heeft. Neem hiervoor even contact met ons op.
Lees meer
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.