Terug

Reisbench Hond

Een goede hondenbench vindt u in ons assortiment. Onze aanrader is de opvouwbare hondenbech van Maelson van topkwaliteit.

Filters:

Reisbench Hond

Reisbench hond

Een reisbench hond is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Met de juiste honden reisbench kunt u de hond veilig vervoeren. Het is belangrijk om de bench in de juiste maat te kopen, zodat de hond kan gaan staan en kan draaien.

Wij verkopen reisbenches van de volgende merken:

  • Doxtasy;

  • TrendPet;

  • Petego;

  • Maelson;

  • Hunter;

  • Innopet.

Wij bieden de reisbench voor de hond aan in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan lichtgewicht benches, stoffen varianten en opvouwbare benches.

Diverse soorten reisbenches voor de hond

Het merk Maelson biedt opvouwbare lichtgewicht benches van uitstekende kwaliteit aan. Deze reisbenches zijn eenvoudig op te zetten en kunnen na gebruik gewoon weer ingeklapt worden. Dit maakt dat het de ideale reisbench is om de hond mee in de auto te vervoeren.

Petego biedt ook reisbenches aan die uitermate geschikt zijn om de hond mee in de auto te vervoeren. Deze variant is speciaal geschikt om in de auto mee te nemen. U hoeft alleen de bench vast te klikken aan de stoelen op de achterbank. Hiernaast is het ook mogelijk om de bench kleiner en groter te maken.

TrendPet biedt reisbenches voor de hond van Duitse topkwaliteit aan. Ze zijn licht van gewicht zijn en zeer sterk. Bovendien kan het aluminium frame snel en gemakkelijk in- en uitgeklapt worden.

Een honden reisbench kopen bij Petsonline

De reisbench voor de hond koopt u eenvoudig online bij Petsonline. Wij verzenden bestellingen vanaf 49,- gratis en achteraf betalen is mogelijk.

Wilt u ervan verzekerd zijn dat u de hond veilig vervoert? Kijk dan eens naar een honden autostoel of een autogordel hond. Met een autostoel en een autogordel voorkomt u dat de hond door de hele auto kan lopen en wordt de veiligheid van de hond vergroot.

De veiligheid van uw hond in de auto verhogen? Koop een reisbench hond bij Petsonline.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.2 / 10 - 1730 beoordelingen op Feedback Company