Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Kattenluik

Een grote collectie kattenluiken van bekende merken vindt u bij Petsonline.nl

Filters:

Kattenluik

Kattenluik

Een kat is in het algemeen een actief huisdier die graag zelfstandig naar buiten wil gaan - en ook weer naar binnen wil komen. Loopt u regelmatig naar de deur om deze open of dicht te doen ? Denk dan eens na over een kattenluik. Een kattenluik biedt veel voordelen voor u én voor de kat. U heeft altijd de controle om uw kat of katten toegang te geven naar buiten - maar ook weer naar binnen. De moderne kattenluiken kennen allemaal meerdere manieren waarop u de toegang tot uw huis regelt. Bij de eenvoudige kattenluiken bestaat in ieder geval de mogelijkheid om het luik open of dicht te zetten, en vaak kunt u het luik ook geheel vergrendelen.

Er zijn in deze tijden van high tec ontwikkelingen ook zeer moderne kattenluiken. Als u last heeft van vreemde katten die uw huis binnenkomen, kunt u kiezen voor een kattenluik dat alleen opengaat als de kat een speciale halsband omheeft. Deze kattenluiken kunt u programmeren zodat alleen katten met deze halsbanden naar binnen, dan wel naar buiten kunnen gaan.

Een stapje extra is het kattenluik dat de microchip van uw kat leest. U kunt vele katten programmeren die u toegang wilt geven tot de woning. Alle andere dieren, die dus niet geprogrammeerd zijn in het kattenluik, kunnen niet in uw huis komen. De timer is in te stellen dat uw kat of katten alleen in bepaalde periodes naar buiten mogen - of weer naar binnen mogen. Die mogelijkheid van dit type kattenluik is erg handig als u bijvoorbeeld de kat 's nachts niet naar buiten wil laten gaan.

Met behulp van een dergelijk kattenluik garandeert u dat vreemde katten of andere huisdieren niet van het kattenluik gebruik kunnen maken.

Let u bij de keuze van het kattenluik vooral op de maatvoering daar deze per model verschillen. Verschillende modellen kattenluiken hebben de mogelijkheid voor een verlengstuk (een zogenaamd tunnelstuk) waarmee het kattenluik ook geplaatst kan worden in dikkere muren of dikkere deuren.

Petsonline biedt kattenluiken aan van het merk Petsafe - deze stonden vooral bekend onder de naam Staywell, dat recentelijk is overgenomen door Petsafe. Een Amerikaans merk dat kwalitatief goede producten levert voor honden en katten. De kattenluiken zijn daar een goed voorbeeld van. 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company