Terug

Hondenloopplank

Hondenloopplanken van uitstekende kwaliteit voor de hond om in- en uit te stappen, snelle levering en gratis verzending vanaf € 49.

Filters:

Hondenloopplank

Hondenloopplank

Het instappen in een auto, boot, caravan of springen op een trimtafel is voor de oudere, jongere, kleinere, zieke of zwakke honden bijzonder belastend en kan heel lastig zijn.

Voorkom de problemen bij het in- en uitstappen met een hondenloopplank !

Met een loopplank is het voor uw hond een fluitje van een cent, gemakkelijk in- en uit te stappen. Door het gebruik van een loopplank voorkomt u heupproblemen bij uw hond of het erger worden daarvan.

De hondenloopplanken van Petsonline zijn kwalitatief de beste die er momenteel te krijgen zijn. Ze zijn allemaal lichtgewicht, de verschillen zijn de lengte, het draagvermogen en de maximale opstap. Kies hier dus bewust aan de hand van de eigenschappen van de verschillende loopplanken!

U heeft keuze uit de merken Petstep, Solvit en het Zwitsere merk 4Pets Proline. Petstep is de fabrikant van de bekende Dogstep loopplanken voor honden. Deze zijn geheel van kunststof gemaakt en voorzien van rubber aan het uiteinde, waardoor er geen beschadigingen optreden als u de loopplank plaatst tegen de auto, caravan of boot. Er zijn verschillende varianten leverbaar waarvan sommige loopplanken inklapbaar zijn waardoor deze minder plaats innemen.

Solvit maakt diverse modellen, waaronder een ultralichte hondenloopplank van kunststof en een aluminium versie, in verschillende lengtes, die uitschuifbaar is.

Het Zwitserse merk 4Pets Proline maakt een zeer stevige hondenloopplank die heel erg licht is en belast kan worden tot 100 kg.

Om een goede keuze voor een hondenloopplank te maken, let u dan vooral op de hoogte van de auto en de lengte van de loopplank.  

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2287 Reviews @ Kiyoh