Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Grote hondenhalsband

Fraaie grote en brede leren hondenhalsbanden, strak en stoer of versierd o.a. met Swarovski, voor de grote hondenrassen. Lengtes tot 101 cm bij Petsonline.

Filters:

Grote hondenhalsband

Grote hondenhalsbanden

Bent u de trotse bezitter van zo'n prachtige grote hond zoals de Dog, Mastiff, Sint Bernard en dergelijke ? Speciaal voor deze grote hondenrassen is een grote hondenhalsband soms moeilijk te vinden. Petsonline heeft daarom vele soorten extra grote hondenhalsbanden (die ook extra breed zijn) beschikbaar. U vindt hier onze halsbanden die allemaal leverbaar zijn in extra grote maten. U kunt de resultaten verfijnen door gebruik te maken van de knop 'filter'. U kunt de halsbanden verfijnen op de nekomvang, de breedte, het materiaal en de kleur van de halsband.

Om tot de juiste keuze en maat te komen, adviseren wij u altijd om even de nekomvang van uw hond na te meten. U kunt hiervoor een meetlint gebruiken, bij voorkeur een flexibele. Zorgt u ervoor dat u de nek niet te strak opmeet zodat dat de halsband comfortabel door uw hond gedragen kan worden. Een speling van twee vingers is een goed uitgangspunt.

Er zijn vele verschillende grote hondenhalsbanden beschikbaar. U heeft een ruime keuze aan materialen, kleur en afwerking.

Heeft uw hond een afwijkende maat zodat u weinig keuze heeft ? Sommige van onze fabrikanten bieden u de mogelijkheid om een halsband op maat te maken. U kunt ons hiervoor altijd benaderen voor een passende offerte. Heeft u elders een hondenhalsband gezien die u graag bij ons wilt bestellen ? Wij zullen u graag helpen !

Heeft u een grote hond die aan de riem trekt ? Een hondenhalsband is dan misschien niet de juiste keuze voor uw hond. Een hondentuig of harnas kan dan een veel betere oplossing zijn. Veel honden trekken aan een tuig of harnas stukken minder, zeker bij een tuig waar de D ring ver aan de achterzijde van het tuig of harnas is bevestigd. Onze tip is dan ook zeker eens te kijken naar de tuigen en harnassen in onze collectie, met name de leren exemplaren zijn vaak bijzonder goed geschikt voor een grote hond. Voor zeer grote honden maakt Dean & Tyler handgemaakte leren hondentuigen, die ook op maat gemaakt kunnen worden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company