Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Martingale halsband

Correctiehalsbanden die voorkomen dat de halsband over het hoofd van de hond wordt getrokken. Wereldwijd populair bij hondentrainers.

Filters:

Martingale halsband

Martingale halsband

De gespecialiseerde Martingale halsbanden zijn oorspronkelijk ontworpen voor windhonden en whippets. Deze rashonden hebben een nek die groter is dan hun hoofd waardoor er gevaar bestaat dat de halsband over het hoofd van de hond wordt getrokken. Dit geldt natuurlijk nog steeds, maar ondertussen hebben hondenbezitters van andere rassen een groot voordeel ontdekt aan de Martingale halsbanden !

De halsbanden geven meer controle over de hond zonder de hond te laten stikken (zoals bij een slipketting) en worden dan ook beschouwd als een kruising tussen een standaard halsband en een sliphalsband. Een Martingale bestaat uit twee lussen. Als er aan een Martingale halsband wordt getrokken zal de halsband door de grote lus zich gaan sluiten.Hierdoor kan deze halsband niet over het hoofd getrokken kan worden, maar uw hond zal niet verstikt raken. Vandaar dat deze halsband ook wel halfcorrigerend wordt genoemd en de voorkeur geniet van wereldwijde hondentrainers. Dit type hondenhalsband is immers veel milder dan de ruwere slipkettingen.

De Martingales bestaan uit twee lussen waardoor de halsband altijd perfect zal passen rond de nek van uw hond. Door deze constructie is dit type halsband voor uw hond comfortabeler dan een traditionele halsband, die altijd strak moet zitten. De Martingale zit losser en gaat pas strak zitten als er aan getrokken wordt.

Omdat een martingale halsband los en veel minder strak gedragen kan worden dan een traditionele hondenhalsband, is het voor de hond erg comfortabel. Nadat de halsband goed is ingesteld, zal de hond er nooit uit kunnen ontsnappen.

Petsonline biedt u een fraaie collectie met deze Martingale halsbanden aan. Wij kozen voor het materiaal brokaat, dat er prachtig uitziet, in diverse kleuren en motieven. Met een milde handwas kunnen de halsbanden zonder problemen worden gereinigd en zijn ze prima geschikt voor dagelijks gebruik.

Voordat u zo'n mooie hondenhalsband bestelt, raden wij u aan om even de halsband van uw hond na te meten zodat u een teleurstellende ervaring voorkomt. Houdt u daarbij altijd voldoende speling aan zodat de halsband niet te strak om de nek zal zitten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company