Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Onderweg met de hond

Alle producten voor de hond voor onderweg, ook voor de fiets, de auto of de boot.

Filters:

Onderweg met de hond

Met een huisdier reizen betekent dat u een aantal zaken nodig kunt hebben. Als u per vliegtuig met uw hond of kat op reis gaat, dan is een transportbox die aan de IATA regels moet voldoen, vereist.
Met honden in de auto naar het bos gaan voor een stevige wandeling is natuurlijk een geweldig uitje. Maar, sommige honden krijgen vroeg of laat last met het springen in de auto. De hondenloopplank is dan het antwoord: uw hond loopt heel simpel over de loopplank in en uit de auto, zonder de gewrichten teveel te belasten. Uiteraard is een loopplank ook te gebruiken voor gebruik bij een boot of caravan.
Een bench is te gebruiken voor transport of gewoon om lekker in te liggen in huis. Een softbench heeft veel voordelen: lichtgewicht en op te vouwen.

Als u op reis gaat, wilt u uw hond of kat ook voeren en te drinken geven. De grote bakken voor thuisgebruik zijn dan niet handig om mee te nemen. Vandaar dat Petsonline de superkleine, inklapbare bakjes in haar assortiment heeft. Voor deze bakjes is altijd wel plek om mee te nemen.
Een fietskar is een ideale manier om uw hond mee te nemen bij een fietstocht. Uw trouwe viervoeter hoeft dan niet mee te rennen maar zit heerlijk achter in de kar.
Ook kunt u uw hond natuurlijk meenemen in een praktische draagtas. Hiervan zijn er verschillende modellen beschikbaar.... Zo zijn er draagtassen waarbij u de hond op uw buik draagt in een stevig en stabiel tuigje.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company