Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Vachtverzorging en wassen

Producten die speciaal zijn ontwikkeld om de vacht van de hond te verzorgen, zoals speciale honden shampoo.

Filters:

Vachtverzorging en wassen

Vachtverzorging van de hond

Het verzorgen van de vacht is essentieel voor elke hond, ongeacht of ze kortharig of langharig zijn. Het is belangrijk voor elke hondenbezitter om aandacht te besteden aan de vachtverzorging.

Het is absoluut niet aan te raden om een shampoo voor mensen op uw hond te gebruiken. Deze shampoos zijn te agressief en kunnen aanzienlijke schade veroorzaken. De huid van een hond heeft een beschermende bovenste laag met klieren en is minder zuur dan de menselijke huid. Het gebruik van mensenshampoo is dus absoluut niet geschikt voor honden.

Daarom is het belangrijk om een speciale hondenshampoo te gebruiken. Er zijn verschillende soorten hondenshampoo's beschikbaar, dus let goed op bij het maken van uw keuze. Sommige shampoos zijn speciaal ontwikkeld voor zwarte honden, terwijl andere geschikt zijn voor witte honden. Er zijn ook speciale shampoos voor puppy's en honden met een gevoelige huid.

Over het algemeen hoeven honden niet vaak gewassen te worden, gemiddeld zo'n 3 keer per jaar. Toch kan het voorkomen dat u behoefte heeft aan een grondige wasbeurt als uw hond bijvoorbeeld onfris ruikt of erg vies is geworden. Het is altijd belangrijk om de hond grondig na te spoelen na het wassen om mogelijke huidirritaties te voorkomen. Als uw hond een huidprobleem heeft, is het het beste om te kiezen voor een speciale shampoo die daarvoor geschikt is.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company