Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Hondenzwemvest

Goede hondenzwemvesten in verschillende maten en in verschillende kleuren.

Filters:

Hondenzwemvest
Hondenzwemvest

Gaat u met uw hond naar het water, bijvoorbeeld op vakantie, met de boot of gewoon naar een meertje of een rivier? Dan is een hondenzwemvest echt aan te raden. Deze hondenzwemvesten zorgen ervoor dat uw hond niet in gevaar komt in het water. Er zijn vele verschillend modellen in omloop, die door Petsonline nauwkeurig bekeken en getest zijn.

Zo is natuurlijk het drijfvermogen van een zwemvest belangrijk, maar ook andere aspecten moeten in de gaten worden gehouden. De sluitingen van een zwemvest rondom de buik mogen de kwetsbare buik en organen van de hond niet beschadigen als de hond met behulp van het handvat uit het water wordt gehaald. Ook moet het materiaal van het hondenzwemvest de vacht beschermen.

Uiteindelijk koos Petsonline voor twee merken die hele goede en betrouwbare hondenzwemvesten aanbieden. Ezydog is een Amerikaans merk dat uitstekende zwemvesten aanbiedt. Naar keuze zijn deze in de kleuren rood of geel leverbaar. Ook is er een ruime keuze aan verschillende maten beschikbaar.

EQdog is een Deense fabrikant die geheel gespecialiseerd is in outdoor producten voor de hond. Zij bieden een schitterend hondenzwemvest aan, dat bijzonder goed is ontworpen. Er is veel aandacht besteed aan een zeer goede pasvorm, daarnaast heeft de fabrikant het zwemvest ontworpen met vooral de veiligheid van de hond in gedachten. Zo zijn er geen losse riempjes of lijnen zodat de hond in het water niet vast kan komen te zitten aan takken en dergelijke. Deze zwemvesten voor de hond zijn ook in vele maten verkrijgbaar, dus ook voor kleine en grote honden.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company