Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Waarom kiezen voor een Lord Lou hondenmand?

  • Door Dave
  • 26 / 07 / 2016 0
Waarom kiezen voor een Lord Lou hondenmand?

Wanneer u een hond heeft spreekt het voor zich dat u deze graag ook een zo comfortabele mand zult willen voorschotelen waar hij in kan rusten. Een Lord Lou hondenmand is een hondenmand die u niet enkel en alleen in huis haalt omdat hij er gewoon subliem uitziet, daarnaast is er ook alles in het werk gesteld om het uw hond zo comfortabel mogelijk te maken. Welke Lord Lou hondenmand u ook in huis haalt, u zult in elk geval merken dat u kiest voor een hondenmand die haar gelijke op de markt eigenlijk niet kent. Bent u ook wel geïnteresseerd in een hondenmand, van dit oogstrelende merk, maar wilt u eerst graag nog een beetje meer informatie en / of een overzicht krijgen van de diverse manden die op de markt zijn terug te vinden? We vertellen u er graag alles over in dit blogartikel!

Lord Lou hondenmand Antoinette, stijlvol en klassiek

De eerste hondenmand van Lord Lou die we graag aan u willen voorstellen is de Antoinette uitvoering. De Lord Lou hondenmand Antoinette is een prachtige hondenmand die beschikt over een klassieke, maar eigenlijk tijdloos karakter. Dit type mand is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maar oogt altijd opnieuw even stijlvol en chique. Dit zorgt er voor dat ze zomaar ook een aantrekkelijk element vormt in uw interieur, iets wat toch lang niet bij alle andere hondenmanden op de markt het geval is, in tegendeel. Een hondenmand als deze in huis halen zorgt er hoe dan ook voor dat u kiest voor een zeer mooie hondenmand die bovendien beschikt over een erg comfortabel binnenkussen. Op deze manier verblijft uw hond niet alleen in een mooie, maar ook in een erg comfortabele zetel waar ook hij zelf heel veel plezier aan zal ondervinden.

Lord Lou Hondenmand Tiffany van prachtig kunstleer

Heeft u het toch niet helemaal begrepen op de klassieke uitstraling van de Lord Lou Hondenmand Antoinette? In dat geval is het misschien voor u wel interessant om te kiezen voor de Tiffany uitvoering. Dit type hondenmand van Lord Lou heeft geen klassieke, maar een volledig tijdloze vormgeving die door het gebruik van zwart kunstleer werkelijk in iedere woning uitstekend tot haar recht komt. Deze blikvanger van Lord Lou wordt volledig met de hand gemaakt en beschikt over een rugleuning. Dit zorgt er voor dat deze mand werkelijk uitstekend geschikt is voor honden die graag ergens tegenaan willen kunnen liggen. Omwille van het feit dat de hondenmand is gemaakt van zwart kunstleer ziet ze er tot slot niet alleen erg mooi uit, daarnaast is ze ook nog eens erg eenvoudig te onderhouden. Uiteraard is ook deze hondenmand leverbaar in tal van verschillende afmetingen waardoor ze geschikt is voor zowel kleine als grote honden.

Lord Lou hondenmand in verschillende afmetingen

Bovenstaande zegt het eigenlijk al een beetje, wanneer u er voor kiest om een hondenmand van Lord Lou in huis te halen kunt u altijd een keuze maken uit verschillende afmetingen. Door te kiezen voor een small uitvoering kiest u uiteraard voor een hondenmand die uitermate gezellig en comfortabel is voor een klein hondje. Heeft u een grotere hond? Dan is kiezen voor de medium of large uitvoering ongetwijfeld een behoorlijk stuk interessanter. Hoe dan ook, welke Lord Lou hondenmand u ook wenst te kopen en hoe groot of klein uw hondje ook mag zijn, de hondenmand in kwestie is altijd zonder probleem verkrijgbaar in precies die afmetingen die u wenst. Zo past ze precies op dat ene plaatsje welke u in huis heeft vrijgehouden!

Bestel nu ook uw Lord Lou hondenmand

Alleen al door een blik te werpen op de verschillende hondenmanden welke van het merk Lord Lou op de markt zijn terug te vinden is de kans groot dat u zich laat verleiden. Dit merk beschikt dan ook over een reeks prachtige hondenmanden die verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende stijlen. Of u nu op zoek bent naar een eerder klassiek vormgegeven hondenmand of u een voorkeur heeft voor een wat meer eigentijds of modern exemplaar, in beide gevallen zult u merken dat u ze altijd kunt terugvinden in het assortiment van Lord Lou. Wilt u eveneens een hondenmand van dit merk bestellen? Twijfel dan niet langer en haal ze vandaag nog in huis hier bij Petsonline.nl!
 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company