Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

De nieuwe ultieme hondenmand: de Snuggle Cave Bed

De nieuwe ultieme hondenmand: de Snuggle Cave Bed

De gepatenteerde Snuggle Cave Beds van KONA CAVE® zijn speciaal ontworpen hondenmanden die aan alle natuurlijke slaapbehoeften van uw hond voldoen terwijl ze er prachtig uitzien in uw huis. Deze bijzondere hondenmanden zijn nu exclusief verkrijgbaar bij Petsonline. In dit artikel vertellen wij u graag wat er zo bijzonder is aan deze hondenmanden.

Algemene informatie over de hondenmand Snuggle Cave Bed van KONA CAVE®

De gepatenteerde Snuggle Cave Beds van KONA CAVE® zijn speciaal ontworpen hondenmanden die aan alle natuurlijke slaapbehoeften van uw hond voldoen terwijl ze er prachtig uitzien in uw huis.

De oorspronkelijke wilde honden waren holbewoners. Deze honden leefden in het wild en zij sliepen bij voorkeur in grotten of onder een overhang voor de nodige bescherming. Hun instinct was om aan de grond te krabben en graven om een zachtere vloer te creëren voor hun comfort. Verder sliepen zij bij voorkeur met hun rug tegen een muur aan en kozen een veilige, overdekte ruimte voor bescherming.

De tegenwoordige honden hebben een aantal van deze slaapinstincten behouden. Alleen de KONA CAVE® Snuggle Cave Beds zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan deze speciale slaapbehoeften. De hondenmanden hebben een uitneembaar hondenkussen. Verder heeft de hondenmand een zachte en gezellige overkapping van de grot die ultieme bescherming biedt en die aan alle natuurlijke slaapbehoeften van uw hond voldoet.

De grot staat aan de voorkant altijd open zodat de hond er gemakkelijk in komt. Aan de achterzijde kan de hond zich nestelen als onder een dekentje. De unieke ventilatieopening aan de achterkant van het bed zorgt ervoor dat uw hond altijd frisse lucht heeft.

Als uw hond graag onder de dekens slaapt, zal hij dol zijn op deze hondenmand !

KONA CAVE® Snuggle Cave Beds koesteren niet alleen de slaapinstincten van uw hond, ze zijn handgemaakt met prachtige Standard 100 Öko-Tex certified® meubelstoffen en kussenvullingen, met veganistische leerdetails, om duurzaam en diervriendelijk te zijn en er mooi uitzien in uw huis.

Naast het fraaie uiterlijk en het voldoen aan de natuurlijke slaapinstincten van uw hond, biedt het unieke KONA CAVE® Snuggle Cave Bed-ontwerp u in feite twee bedden in één. In de warmere zomermaanden, ritst u gewoon weg de overkapping eraf.

Veelgestelde vragen over het Snuggle Cave Bed

Is het Snuggle Cave Bed geschikt voor mijn hond ?

Niemand kent uw hond beter dan u. Observeer hun slaapgewoonten, kruipen ze graag onder de dekens, liggen ze graag op kussens of slapen zij graag ergens achter ? Dromen ze graag onder de meubels ? Rollen zij zich op als ze slapen? Dit zijn allemaal slaapgewoontes die erop wijzen dat je hond zal genieten van zijn eigen Snuggle Cave Hondenmand.

Terriërs en andere jachthonden zijn vooral blij in kleine overdekte ruimtes. De KONA CAVE® Snuggle Cave Hondenmand vervult al hun natuurlijke slaapinstincten.

Zal mijn hond begrijpen hoe hij in het Snuggle Cave Bed moet slapen ?

Verreweg de meeste honden hebben de neiging om meteen in de KONA CAVE® Snuggle Bed te springen zodra deze is uitgepakt. Is het niet grappig hoe honden altijd lijken te weten wanneer iets voor hen bestemd is ?

Snuggle Cave Bed Training Tips:

Als uw hond een beetje aarzelend lijkt, of niet zeker lijkt hoe de nieuwe hondenmand gebruikt moet worden, zijn er enkele handige tips die u kunt volgen:

Traktaties verbergen - Plaats een paar lekkernijen achter in de mand en onder het losse hondenkussen, dit zal uw hond een reden geven om de mand in te kruipen en vertrouwd te raken met de grot.

Zorg voor een bekende geur - Soms is een dier onzeker omdat het een nieuwe geur heeft. U kunt tijdelijk een hoes van een ander kussen of deken van uw hond in de mand leggen, zodat hij zijn geur herkent. Of u kunt het nieuwe middelste hondenkussen verwijderen, op een stoel of een sofa plaatsen en er zelf een tijdje op gaan zitten of erop leunen voordat u het terug in de hondenmand plaatst. De geur van de hondeneigenaar op het kussen is erg geruststellend voor een hond.

Verwijder tijdelijk de overkapping - Als uw hond nog steeds niet zeker weet wat de overkapping van de grot is en wellicht wat meer tijd nodig heeft, hoeft u alleen maar de overkapping te verwijderen Hierdoor kan uw hond wennen aan de nieuwe hondenmand. Nadat de hond gewend is aan de hondenmand kan de overkapping van de grot opnieuw bevestigd worden.

Krijgt mij hond voldoende verse lucht in het Snuggle Cave Bed ?

Absoluut.

Allereerst is er geen reden om je zorgen te maken dat je hond niet genoeg lucht krijgt als hij slaapt onder de dekens. Honden volgen hun instincten en zullen daarom onder de dekens uit kruipen als ze niet genoeg lucht krijgen. Ten tweede is KONA CAVE® het enige grothondenbed met een unieke ventilatie aan de achterkant. Deze zorgt ervoor dat, zelfs wanneer uw hond diep onder de dekens ligt, er altijd verse lucht in het bed stroomt.

Waarom houdt mijn hond ervan om onder dekens te slapen ?

Pre-gedomesticeerde honden waren dieren die in een grot of hol woonden. Dit betekent dat moederhonden hun pups zouden baren en spenen, gedurende maximaal 3 maanden, in een beschermde en afgesloten ruimte. Hoewel honden het hele jaar door niet in het hol woonden, zochten ze toch een schuilplaats op als ze ziek waren, gewond waren of behoefte hadden aan veiligheid. Er wordt aangenomen dat deze natuurlijke drang voor honden om troost te vinden in beschermde ruimtes, een instinct is geworden.

Daarom is het natuurlijk voor uw hond om bij voorkeur te slapen in een gezellige, comfortabele, beschermde ruimte bij u thuis.

Bovendien werden sommige rassen, zoals terriërs, specifiek gefokt om op kleine dieren in gaten en tunnels te jagen. Dit gravende instinct maakt terriërs (naast andere rassen) instinctief comfortabeler in kleine, overdekte ruimtes.

Wanneer uw hond bij voorkeur onder de dekens ligt, snakt hij naar het comfort en de veiligheid van zijn natuurlijke slaapomgeving. Het KONA CAVE® Snuggle Cave Bed biedt de ultieme slaapruimte voor uw hond. Het heeft een comfortabel middenmatras voor extra ondersteuning, zachte en ondersteunende kanten om hem te knuffelen, en een gezellige en beschermende hoes die hem de zekerheid geeft waarnaar hij op zoek is. De Snuggle Cave Bed is als de natuurlijke slaapgrot van je hond, alleen veel beter.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company