Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Een Scruffs hondenmand, comfortabel en mooi

  • Door Dave
  • 26 / 07 / 2016 0
Een Scruffs hondenmand, comfortabel en mooi

Indien u op zoek bent naar een hondenmand spreekt het voor zich dat u graag zult willen kiezen voor niet alleen een mooi exemplaar, maar ook voor een mand die een bijzonder comfort biedt. Door te kiezen voor een Scruffs hondenmand haalt u het beste van twee werelden in huis. Enerzijds kiest u namelijk voor een zeer mooie design hondenmand, maar anderzijds kunt u ook meteen rekenen op een exemplaar waar uw hond zich echt goed in voelt. Bent u eveneens geïnteresseerd in het aanschaffen van een Scruffs hondenmand, maar wilt u eerst graag een goed beeld hebben van de verschillende uitvoeringen die op de markt terug te vinden zijn? Wij stellen ze in dit blogartikel graag even aan u voor!

Een mooie hondenmand in verschillende kleuren

Het eerste wat u zal opvallen wanneer u het aanbod op vlak van Scruffs hondenmanden bekijkt is dat deze niet alleen verkrijgbaar zijn in verschillende uiteenlopende designs, daarnaast beschikken ze ook nog eens over diverse kleuren. De Scruffs hondenmand Expedition versie is bijvoorbeeld beschikbaar in de uitvoeringen Lime, Plum, Graphite en Chocolate. Voor welke van deze verschillende kleuren u uiteindelijk zult kiezen is uiteraard afhankelijk van uw eigen voorkeur, maar feit is wel dat al deze kleuren stuk voor stuk zeer aantrekkelijk ogen waardoor de hondenmand zelfs probleemloos in het meest strakke interieur kan worden geplaatst.

Maak kennis met de Scruffs hondenmand Eco Donut

Een andere Scruffs hondenmand die u terug kunt vinden in ons assortiment is de Hondenmand Eco Donut. Deze prachtige hondenmand beschikt over een beige kleur en draagt bovendien haar steentje bij aan een gezond milieu. Ze is immers gemaakt van 100 procent gerecycleerd materiaal. Bovendien zal het u als eigenaar van de hond goed doen om te weten dat de mand is afgewerkt met fleece. Dit materiaal zorgt er voor dat er een uitstekend comfort wordt gerealiseerd voor uw hond. De binnenzijde voelt dan ook uitermate zacht aan. Bent u bovendien ook op zoek naar een hondenmand waarvan de hoes eenvoudig kan worden gewassen? In dat geval zal het u eveneens goed doen om te horen dat de hoes van deze Scruffs hondenmand Eco Donut op 30 graden gewassen kan worden in de wasmachine, of eventueel met handwas. Deze hondenmand van het merk Scruffs is verkrijgbaar in zowel een small, medium en als een large uitvoering.

Een bijzonder mooie sofa voor uw hond

Bent u niet op zoek naar een gewone Scruffs hondenmand, maar wilt u graag kiezen voor een prachtige en bovendien zeer comfortabele sofa voor uw trouwe vriend? Ook dat is geen probleem. In ons assortiment is namelijk een zeer aantrekkelijke Scruffs Hondensofa terug te vinden die verkrijgbaar is in verschillende afmetingen. Deze sofa is gemaakt van een schitterend kunstleer waarin een los kussen van hoge kwaliteit schuim is terug te vinden. Door het kopen van deze wel erg bijzondere Scruffs hondensofa beschikt u dan ook niet alleen in uw huis over een zeer aantrekkelijke rustplaats voor uw hond, daarnaast zit het ook met het comfort werkelijk helemaal goed. Dit alles zorgt er voor dat de Scruffs Hondensofa een uiterst aantrekkelijk alternatief vormt voor een standaard Scruffs hondenmand.

Scruffs Hondenmand Grizzly Bear Bed Teddy

Heeft u in bovenstaande nog niet helemaal gevonden waar u precies naar op zoek bent? In dat geval is het misschien een aanrader om even te kijken naar de schattige Scruffs hondenmand Grizzly Bear Bed Teddy. Deze erg leuke hondenmand ziet er niet alleen erg schattig uit, daarnaast voorziet ze uw hond ook nog eens van een optimaal comfort. Door te kiezen voor deze mand kiest u bovendien ook nog eens voor een flink exemplaar met een doorsnede van zomaar even 130 centimeter. Op deze manier is deze Scruffs hondenmand niet uitsluitend geschikt voor één grote hond, maar bijvoorbeeld ook voor meerdere kleine.

Een Scruffs hondenmand bestellen bij Petsonline.nl

Bent u overtuigd van de vele interessante voordelen waar u op kunt rekenen door het kopen van een Scruffs hondenmand? Wilt u graag ook een exemplaar in huis halen? In dat geval zal het meteen duidelijk worden dat u daarvoor hier bij Petsonline.nl aan het juiste adres bent. Niet alleen maken wij het immers mogelijk om een keuze te maken uit een aantal ronduit prachtige Scruffs hondenmanden, daarnaast bent u ook nog eens altijd zeker van de best mogelijke prijs. Hou daarbij ook nog eens rekening met het feit dat u vanaf een bestelling van minimaal 49 euro kunt rekenen op gratis verzending naar Nederland en België en u heeft meteen voldoende redenen om uw gloednieuwe hondenmand te bestellen hier bij Petsonline.nl!
 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company