Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 49
  • 30 dagen bedenktijd

Leveringen en Verzendingen * Feestdagen en Virus uitbraak *

Sinds de uitbraak van het virus gaan zaken momenteel niet meer helemaal normaal. Vooral leveranciers, fabrikanten en koerierdiensten hebben te kampen met leverproblemen en vertragingen. Bij voorbaat dank voor uw begrip. Ook het koude weer met sneeuw zorgt voor extra problemen op de weg.

Wij worden helaas nog steeds geconfronteerd dat ook onze pakketten door PostNL met vertraging worden afgehandeld. Door de enorme chaos in de distributie centra komt het voor dat pakketten pas na enkele dagen worden gescand. U kunt dus in de tracking een melding ontvangen dat u pakket nog niet is aangeleverd. Echter betekent dat het pakket bij PostNL is, maar nog geen scan heeft ontvangen. 

Update december : momenteel is er nog steeds sprake van grote drukte, ook door de feestdagen.

Petsonline is op 31-12 uitsluitend per email bereikbaar. In verband met inventarisatie zijn wij gesloten op 3 en 4 januari 2022.

Veel van onze leveranciers zijn vanaf 23-12 gesloten. Sommige blijven 1 week dicht, anderen 2 weken. Hierdoor kan het voorkomen dat bestellingen vertraagd worden geleverd. 

Nog steeds komen zendingen van onze leveranciers met vertraging binnen, want ook de andere koerierdiensten zoals DPD, DHL en GLS kampen met vertragingen. Het is daarom erg lastig exact te voorspellen wanneer orders verzonden kunnen worden. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u ons het beste even bellen. Sommige fabrikanten hebben leverproblemen omdat zij een distributiecentrum in Engeland gebruiken. Door de Brexit is het zeer moeizaam om goederen vanuit Engeland te importeren in de EU. Betroffen merken zijn o.a. Ruffwear en Kong. 

Tot slot is er wereldwijd sinds de virusuitbraak een enorme groei in de vraag naar producten voor huisdieren. Fabrikanten waren hierop niet voorbereid, waardoor het voorkomt dat er (tijdelijk) producten niet leverbaar blijken te zijn. 

U kunt erop rekenen dat wij onze uiterste best doen om bestellingen zo snel als wij kunnen te verzenden. Heeft u een vraag over de levering van uw bestelling ? U kunt ons 24 uur per dag mailen op [email protected] of ons bellen op 0599-858878 (maandag tot en met vrijdag, 10:00-18:00 uur). Bellen gaat sneller !

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company