Petsafe Drinkfontein Drinkwell 7.5 liter

Een grote elektrische drinkfontein met verwisselbare koolfilter en instelbare waterstroom sterkte, inhoud 7.5 liter.
Artikelnummer:
PWW19-16562
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner
€85,00
Incl. btw

Drinkfontein Drinkwell 7.5 liter

Deze grote drinkfontein is ontworpen met u en uw huisdier in gedachten. Deze automatische fontein heeft een vrij vallende waterstroom waarbij de waterstroom ingesteld kan worden. Op de laagste stand kiest u voor een vrijwel geruisloze circulatie, op de hoogste stand voor een rustige stroom. Op deze manier kunt u de waterstroom aanpassen aan de behoeften van uw huisdier.

De grote capaciteit van maar liefst 7,5 liter is perfect voor grote honden en voor huishoudens met meerdere huisdieren. De vierkante bak is groot genoeg voor meerdere huisdieren om tegelijkertijd te drinken. Wanneer het tijd is om bij te vullen, gebruik je gewoon een waterkaraf om de kom tot het gewenste niveau te vullen.

De fontein van 7,5 liter is specifiek ontworpen zonder moeilijk te bereiken spleten zodat de fontein heel gemakkelijk schoongemaakt kan worden.

Eigenschappen

  • Watercapaciteit 7,5 liter – ideaal voor grote honden of meerdere huisdieren.

  • De waterstroom stimuleert huisdieren om meer te drinken en helpt urineweg- en nierziekten bij huisdieren te voorkomen door de verhoogde hydratatie.

  • Gefilterd water – het schuimfilter vangt haar en vuil op voordat ze de pomp bereiken, en de constante watercirculatie in de bak helpt de groei van bacteriën te voorkomen

  • Eenvoudig te reinigen.

  • Instelbare waterstroom.

  • Vaatwasmachinebestendig (exclusief de pomp).


Er is ook een speciale reinigingsset verkrijgbaar (extra).

Inhoud: 7.5 liter.

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.