Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Petsafe

Filters:

Petsafe

Petsafe is aan Amerikaanse producent, die bijzondere high-tech producten maakt voor honden en katten. Zij staan ook bekend om hun innovatieve producten, die sinds 1991 worden gefabriceerd.

Kernwaarden van het bedrijf

* de wil om de beste ter wereld te blijven. Zij proberen veel dingen en bewaren wat werkt. Fouten worden erkend als onderdeel van het leer- en groeiproces. De enige mislukking is het niet proberen.

* Eerlijkheid. Integriteit is belangrijker dan winst op korte termijn. Petsafe is open en eerlijk tegenover de collega's, de klanten, de leveranciers en de aandeelhouders.

* Omgeving. Werken in een omgeving van openheid, gelijkheid en teamwerk.

* Win-win-win-oplossingen. Het bedrijf gelooft in het vinden van win-win-win-oplossingen voor elk probleem of elke kans.

* Verbetering. Voortdurend verbeteren van het bedrijf en de producten is fundamenteel voor de cultuur.

* Luisteren. Petsafe luistert naar klanten, medewerkers en verkopers om manieren te vinden om de producten en processen te verbeteren.

* Blijvend. Het bedrijf is gebouwd om lang mee te gaan.

De producten voor honden en katten worden in nauw overleg met wetenschappers en huisdieren eigenaars ontworpen en getest.

Tot de zeer bekende producten behoren kattenluiken, hondenluiken, drinkfonteinen en andere bijzondere accessoires voor uw hond of kat.  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company