Petsafe Anti-Trek hondentuig Easy Walk ® Zwart

Een populair zwart anti-trek hondentuig dat uw hond door de pasvorm corrigeert door de hond naar de zijkant sturen zonder de hond te verstikken. Inclusief hondenriem.
Artikelnummer:
2382
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-3 werkdagen
product-banner

Anti-Trek Tuig Easy Walk ® Zwart

Het is soms lastig om de te lopen met een hond die aan de riem of tuig trekt. De Easy Walk is een populair en goed anti trek tuigje waarmee u zeker succes zult boeken.
Als de hond trekt, wordt de hond door het unieke ontwerp naar de zijkant gestuurd. In tegenstelling tot andere anti trek tuigen veroorzaakt de Easy Walk® geen verstikking, kuchen, kokhalzen en dergelijke en is daarmee een stuk diervriendelijker.

De bijgeleverde hondenriem wordt aan de voorkant van het tuigje bevestigd waarmee de hond bij trekken direct naar de zijkant wordt gestuurd. Doordat het tuigje rondom het borstbeen zit, worden de luchtwegen van de hond niet ingedrukt of beschadigd. Hierdoor wordt het tuigje beschouwd als het meest diervriendelijke anti-trek middel.

De gespen zorgen ervoor dat het tuigje snel en simpel aan- of uitgetrokken kan worden. Het tuigje kan op 4 punten versteld worden, zodat het comfortabel zal zitten.

De bijpassende riem van 1.8 meter is inclusief.

Bepaal de juiste maat voor uw hond: meten is weten, klik hier voor informatie !

Leverbaar in de volgende maten:

Maat    Borstomvang
Extra Small 30 - 40 cm
Small 38 - 51 cm
Small / Medium 48 - 63 cm
Medium 51 - 71 cm
Medium / Large 63 - 89 cm
Large 66 - 91 cm
Extra Large  86 - 117 cm


Kleur: zwart

5/5

Ongelofelijk hoe goed het tuig zijn werk doet!
Wereld van verschil, enorm tevreden!

3/5

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

5/5

Onze Amerikaanse Buldog van 10 maanden oud trekt ontzettend aan een halsband of gewoon tuig, gewoon niet leuk wandelen meer.
Dit anti-trek tuig besteld, was sceptisch of het wel echt zou werken maar ben zo ontzettend blij ermee. Het trekken is verleden tijd, het is eindelijk weer leuk wandelen.
Kan het echt iedereen aanraden!

4.35 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen Uw review toevoegen

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl