Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Kurgo

Filters:

Kurgo

Het begon allemaal met een opdringerige hond genaamd Zelda.

De oprichters (en broers) van Kurgo, Kitter en Gordie Spater, groeiden op met het verkennen van de bossen in Vermont samen met de gezinshonden. Hun ondernemersgeest en liefde voor honden motiveerden hen om Kurgo te creëren, hoewel de inspiratie van het merk wordt toegeschreven aan Kitter's hond, Zelda.

Zelda had de gevaarlijke gewoonte om tijdens autoritten op de voorbank te springen. Na een te veel close calls bouwde Kitter het eerste prototype van wat later de Backseat Barrier zou worden in zijn garage. Sindsdien hebben de broers het merk Kurgo uitgegroeid tot een leider op het gebied van reis- en veiligheidsproducten die gericht zijn op het oplossen van de vele problemen waarmee hondenbezitters elke dag worden geconfronteerd.

Het merk Kurgo kan worden samengevat met slechts één woord: gaan. Deze voorwaartse beweging vormt de basis van alles wat zij doen: de producten die ze maken, de oorzaken en ideeën waar ze gepassioneerd over zijn, en de impact die zij hopen te hebben in het leven van onze klanten.

Kurgo gelooft dat uw hond meer is dan alleen een huisdier. De hond is je beste vriend, familielid, wandelpartner en maatje. Je gaat overal samen heen - misschien is het naar de uiteinden van de aarde, misschien is het naar het einde van je straat. Kurgo wil u helpen om veilig, comfortabel en gelukkig samen te gaan. Daarom ontwerpen zij hun producten speciaal om het avontuur met je hond makkelijker dan ooit te maken.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company