EQDOG

×

Borstomvang

Materiaal

Kleur

Pagina 1 van 1

EQDog

De fabrikant EQdog stamt uit Denemarken en is opgericht door een klein en gedreven team. Samen hebben zij vele jaren ervaring met hondenspullen van hoge kwaliteit. In korte tijd groeit EQdog zeer snel met vestigingen in vijf landen binnen Europa. Zij ontwikkelen unieke hondenproducten van zeer hoge kwaliteit.

De visie van het bedrijf is als volgt.

  • Honden zijn partners van de mensen in het leven. Voor bescherming, voor hulp of voor gezelschap, de hond is een metgezel van het baasje.

  • De producten worden gekenmerkt door een hoge mate van innovatie. Nieuwe stoffen, materialen en ontwerpen zorgen voor innovatieve en trendy, hoogwaardige producten.

  • De producten combineren technologie met een uniek design zodat de functionaliteit verhoogd wordt en het product voor de hond zeer comfortabel kan worden gedragen.

Garantie op EQdog producten:

Alle EQDog producten worden vervaardigd volgens de hoogste normen en de garantie aan de oorspronkelijke koper geldt voor één (1) jaar vanaf de datum van aankoop. Deze garantie geldt voor alle onderdelen, de bouw en afwerking, zoals het product is geleverd.

Garantie geldt niet voor schade, rafelen, of breuk te wijten aan het kauwen of misbruik, zoals het slepen over ruwe oppervlakken. Deze garantie heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

EQDOG
Lees meer
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.