Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Petstep

Filters:

Petstep

Petstep hondenloopplanken

Petstep International, Inc is de toonaangevende leverancier van hondenloopplanken voor gezelschapsdieren. Hondenbezitters nemen overal hun huisdieren mee naar toe. Wanneer honden hun mobiliteit verliezen als gevolg van leeftijd, letsel of een operatie, wordt het moeilijk voor hen om voertuigen en woningen binnen te gaan. Hierbij helpen de loopplanken van Petstep. Petstep is gewijd aan de productie van de meest innovatieve hondenloopplanken om honden weer te laten bewegen en ze te herenigen ze met hun eigenaars.

Ook andere hulpmiddelen

Natuurlijk is een hondenloopplank van Petstep ideaal voor hondenbezitters, die graag met de auto op pad gaan. Maar ook andere hulpmiddelen kunnen u en de hond helpen met een veilige reis. Sommige mensen vervoeren de hond met een honden autostoel, terwijl andere hondenliefhebbers liever een reisbench gebruiken. Een andere eenvoudige optie is de autogordel voor honden. Het is belangrijk om in ieder geval één van deze opties te kiezen, zodat de hond geen gevaar loopt gedurende een autorit.

Over Petstep

Het merk Petstep is populair vanwege de hoge kwaliteit. Al jaren behoort het tot de bestverkochte merken als het gaat om loopplanken voor de hond. Heeft u vragen over de producten? Dan kunt u uiteraard de klantenservice benaderen, we helpen u graag. 4Pets Proline, Petsafe en Solvit zijn andere merken die loopplanken leveren, naast Petstep.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company