Orbiloc Service Kit

Een service kit voor de veiligheidslampjes van Orbiloc met twee batterijen en een rubberen ring om de lamp waterdicht te behouden.
Artikelnummer:
2394
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner
€5,99
Incl. btw

Service Kit voor Veiligheidslamp

Deze praktische service kit bevat alle benodigdheden om de Orbiloc veiligheidslamp te onderhouden.

Een kleine rubberen ring, die is ingevet met silicone, is van cruciaal belang om de lampjes waterbestendig te houden. Om ervoor te zorgen dat het lampje waterbestendig blijft adviseren wij u om de rubberen ring te vervangen zodra u de batterij vervangt. Als de Dog Dual veel gebruikt wordt in vochtige of natte omgevingen, adviseren wij u om de rubberen ring regelmatig in te vetten. U kunt hiervoor de verpakking van de rubberen ring gebruiken.

De Service Kit bevat de volgende onderdelen:

  • Batterij – 2 x CR- 2032 Lithium batterijen

  • Rubberen ring ingevet in silicone


Onderhoud
Als de Orbiloc Dog Dual in contact is gekomen met modder of zeewater, adviseren wij u om deze af te spoelen. Dit kunt u het beste doen onderstromend water, terwijl u de selectie modus ring draait. Voor het afspoelen adviseren wij u om het licht niet te openen of te demonteren.

Vervangen van de batterij
Om de batterij te vervangen schroeft u de onderzijde van de Dog Dual los. U vervangt de oude batterij door de nieuwe in de onderkant van het licht te plaatsen, let hierbij goed op dat het + symbool naar beneden zit. Zorg er voor dat de selectie modus ring stevig op de lens is geklikt en dat de Orbiloc gesp in de overeenstemmende geleidingspinnen op de lens is geplaatst. Schroef tot slot de bovenzijde weer vast.

5/5

De juiste batterijen.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Uw review toevoegen
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.