Nina Ottosson Hondenpuzzel Dog Worker Composiet

In deze uitdagende hondenpuzzel verbergt u snacks in de afsluitbare compartimenten om uw hond elke keer weer uit te dagen.
Artikelnummer:
NO67337
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner
€32,00
Incl. btw

Hondenpuzzel Dog Worker Composiet

Dit is een uitdagende hondenpuzzel waarmee het denken en het lichaam van de hond worden getraind. 

De hondenpuzzel vult u met snacks om de geest van uw hond te oefenen, waarbij ook de band tussen u en uw hond zal worden versterkt.

De Nina Ottosson Dog Worker is gemaakt om eruit te zien als echt hout, maar het unieke composietmateriaal heeft alle voordelen van zowel hout als kunststof. Het is duurzamer dan hout, gemakkelijk te reinigen en zal niet splinteren of breken zoals hout terwijl de hond ermee speelt.

De verhoogde speelstukken in deze puzzel helpen de honden om de traktaties op te pakken en de stukken te verplaatsen terwijl de hond vermaakt en bezig gehouden wordt ! De hondenpuzzels zijn geweldig voor honden van alle leeftijden, rassen en maten. Dit niveau 3 hondenspel is speciaal aanbevolen voor een meer uitdagend spel, maar kan worden gebruikt met honden van alle niveaus.

Dit hondenpuzzel heeft ingebouwde onderdelen die niet losraken wanneer de hond ermee speelt. De duurzame constructie helpt ook om dit hondenspeelgoed intact te houden.

De puzzel is niveau 3, een beetje uitdagender dan niveau 2. De Dog Worker helpt om de hond op nieuwe manieren uit te dagen terwijl de hond beloond wordt bij elke ontdekking. Als uw hond kennismakingspuzzels van niveau 1 en 2 onder de knie heeft, zijn spellen van niveau 3 een slimme keuze!

De Nina Ottosson hondenpuzzels zijn gericht op het uitdagen van het brein van uw hond. Houd toezicht tijdens het spelen en laat de hond niet op het speeltje kauwen. Leer de hond hoe hij de puzzel moet gebruike om te spelen en om samen plezier te hebben. Zet de puzzel weg na het spelen tot de volgende keer.

De puzzel is gemakkelijk te reinigen: verwijder alle snoepjes / brokken en reinig het met een handwas met warm zeepsop, spoel het schoon en droog het af.

Nina Ottosson Hondenpuzzels

• Bestrijden verveling door uw hond bezig te houden.

• Helppen destructief gedrag te verminderen door de geest van uw hond te oefenen.

• Versterken de band met uw hond.

• Bieden plezier voor alle honden - ongeacht leeftijd en lengte.

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.