Nina Ottosson Hondenpuzzel Dog Brick

In deze hondenpuzzel kunt u op verschillende manieren snacks of wat voer verstoppen om de hond elke keer weer uit te dagen.
Artikelnummer:
NO67333
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner
€26,00
Incl. btw

Hondenpuzzel Dog Brick

Deze hondenpuzzel is één van de nieuwste en meest veelzijdige hondenspellen. De puzzel zorgt ervoor dat uw hond of pup elke keer opnieuw wordt uitgedaagd. De puzzel heeft verschillende manieren om een snack of voer te verbergen. De compartimenten kunnen worden afgesloten met de rode deksels (die ook verschoven kunnen worden) of worden afgesloten met een leuk wit botje. 

De hondenpuzzel is een geweldige manier om uw hond te entertainen. Deze training houdt ook angstige honden bezig en helpt om verveling en destructief gedrag te voorkomen.

Deze puzzel is een niveau 2 puzzel: verschillend van de niveau 1, biedt niveau 2 hondenpuzzels verhoogde stimulatie en leeropties. Je hond zal profiteren van de mentale uitdagingen en groeien door de interactie en het plezier met het baasje !

De Nina Ottosson hondenpuzzels zijn gericht op het uitdagen van het brein van uw hond. Houd toezicht tijdens het spelen en laat de hond niet op het speeltje kauwen. Leer de hond hoe hij de puzzel moet gebruike om te spelen en om samen plezier te hebben. Zet de puzzel weg na het spelen tot de volgende keer.

De puzzel is gemakkelijk te reinigen: verwijder alle snoepjes / brokken en reinig het met een handwas met warm zeepsop, spoel het schoon en droog het af.

Nina Ottosson Hondenpuzzels

• Bestrijden verveling door uw hond bezig te houden.

• Helppen destructief gedrag te verminderen door de geest van uw hond te oefenen.

• Versterken de band met uw hond.

• Bieden plezier voor alle honden - ongeacht leeftijd en lengte.

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.