Loc8tor Tabcat

Een systeem waarbij u de hond of kat moeiteloos binnen een straal van 122 meter kunt terugvinden.
Artikelnummer:
2024
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner
€134,99
Incl. btw

Tabcat

Heeft u een hond of kat die vaak buiten uw blikveld erop uit gaat ? Dit systeem vindt uw huisdier snel en accuraat binnen een straal van 122 meter. U bevestigt binnen enkele seconden de kleine zender aan de halsband (gewicht slechts 6 gram) in een waterdichte houder (inclusief).

De Tabcat handset wijst u de weg naar uw hond of kat middels geluid- en lichtsignalen, met aan ongelofelijke nauwkeurigheid van 2.5 centimeter ! Als u de tracker activeert, geeft de zender aan de halsband ook een geluidssignaal. U kunt uw hond of kat trainen dat zij hierop reageren door naar u toe te komen. 

De Tabcat is klein en licht, en zo groot als een credit card. U kunt deze dus ook altijd meenemen als u met uw hond gaat wandelen. De batterijen gaan ca. 7 maanden bij normaal gebruik mee.

De set wordt compleet geleverd met de volgende onderdelen:
- 1 x Tabcat handset
- 2 x mini zenders voor bevestiging aan de halsband
- 2 x waterdichte hoesjes voor de zenders
- gebruiksaanwijzing
- alle batterijen


5/5

Geweldig systeem. Ik hang de tab aan een dun elastiekkoordje. Geen halsband. Want een halsband is gevaarlijk. Nooit meer radeloos. Als je kat op pad is gegaan kun je hem terugvinden. De tracker gaat piepen als je binnen 100 meter van je kat komt. En wijst je de richting. Mijn kitten snapt dat als haar pieper tje piept...dat ik haar zoekt. Dan komt ze vaak al aanrennen. Ik kan tabcat niet meer missen.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Uw review toevoegen
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.