Terug

Hyperkewl Koelmat Hond

2-3 werkdagen

 • Artikelcode: 8511

Een koelmat voor de hond, in het blauw uitgevoerd, die werkt middels verdampingstechniek.

Lees de volledige productomschrijving en de maatvoering

59,89 29,99

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending v.a. € 59 TooltipGeldt voor verzending naar Nederland of België
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Ook achteraf betalen
 • De beste prijs kwaliteit verhouding
Placeholder9.0

2746 Ratings

“Nette verzending, prima prijs/kwaliteit verhouding en een persoonlijk tintje in de begeleidende brief. Geeft een goed gevoel!”

Productomschrijving

Koelmat Hond

Deze koelmat werkt, zoals bij alle koelproducten van Hyperkewl, door verdampingstechniek. Om het koelen te activeren, dompelt u de koelmat tot 3 minuten in water, waarna u het zachtjes uitwringt om het overtollige water te verwijderen.

De koelmat voor uw hond is dan klaar voor gebruik en zal u gedurende 5-10 uur koelen.

Dit product koelt door middel van verdamping van het water en kan na gebruik zonder problemen opnieuw geactiveerd en gebruikt worden. De koelmat is lichtgewicht, gemakkelijk te activeren en duurzaam.

Afmetingen: 76 x 53 cm.

Werking

Door de combinatie van speciale weefsels en vezels wordt een bijzonder water management systeem gecreëerd : HyperKewl ™. Dit materiaal absorbeert en slaat water op om vervolgens het water te verdampen. Hierbij wordt energie gebruikt en wordt een verkoelend effect gecreëerd. HyperKewl ™ materiaal werkt op dezelfde manier als ons lichaam – door verdampingstechniek.

Hoe werkt het ?

HyperKewl

HyperKewl ™ producten gebruiken polymeer om snel water te absorberen. De chemische reactie creëert een langdurig koeleffect door verdamping van het water. Gebruikers van de HyperKewl ™ producten kunnen een koeleffect verwachten dat 6 tot 9 graden lager is dan de omgevingstemperatuur. De exacte temperatuur is afhankelijk van diverse omgevingsvariabelen zoals vochtigheid, luchtstroming en dergelijke. Let erop dat zeer hoge luchtvochtigheid van meer dan 90% de eigenschappen van het materiaal sterk zal verminderen en dat HyperKewl ™ producten alleen dan nog zullen werken bij voldoende luchtstroming.

Hoe het product te activeren ?

 HyperKewlHyperKewl

Om een HyperKewl ™ product te activeren, moet het voor 1-2 minuten ondergedompeld worden in water zodat het materiaal het water op kan slaan. Wring het product dan zachtjes uit om eventueel overtollig water te verwijderen. Het koelproduct is dan gereed voor gebruik en zal urenlang koelen.

Wanneer en voor wie zijn de producten geschikt ?

 • Geschikt voor iedereen die in warm weer buiten werkt, sport of recreëert.

 • Geschikt voor warme, droge weersomstandigheden

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Koelmat Hond

  Koelmat Hond

  59,89 29,99

  Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company