Doxtasy Hondenhalsband met naam Large Baby Blue

Een blauwe hondenhalsband waarop de naam van de hond wordt geplaatst met stras letters. De halsband is uitgevoerd in leer met een voering van zacht kalfsleer.
Artikelnummer:
01LEBBSI5035
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-3 werkdagen
product-banner
€36,00
Incl. btw

Hondenhalsband met naam Large Baby Blue

De blauwe halsband is gemaakt van dubbellaags leer en is gevoerd met kalfsleer. Wat is er leuker dan een mooie leren halsband met de naam van uw huisdier in fraaie stras letters op de halsband ? Een echt uniek exemplaar voor uw hond, waarmee u en uw hond zeker op zullen vallen !

Op deze hondenhalsband is er plaats voor een naam van maximaal 6 letters. De letters worden door ons op de halsband geplaatst ! Als u een decoratief element toe wilt voegen (een kroontje of een pootje), kunt u per element 2 letters minder plaatsen daar deze elementen ongeveer tweemaal zoveel plaats innemen als een letter. Een kroontje of een pootje dient u apart toe te voegen aan uw bestelling.

Losse letters of de halsband zonder letters zijn apart te bestellen, neemt u daarvoor even contact met ons op. Let op dat u in het vakje 'naam van de hond' de naam invult, anders kan de bestelling niet worden afgerond.

Bepaal de juiste maat voor uw hond: meten is weten, klik hier voor informatie !


Deze halsband is verkrijgbaar in de volgende maten:

Maat Nekomvang  Breedte
L 40,0 - 46,5 cm  35 mm
XL 44,5 - 51,0 cm 35 mm
XXL 50,0 - 56,5 cm 35 mm
XXXL  55,0 - 62,0 cm 35 mm

 

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.