Holt Games Hondenpuzzel Tortuga

Deze uitdagende hondenpuzzel, waarin u snacks of wat voer verstopt, biedt veel variatie zodat u en uw hond heerlijk samen kunnen spelen.
Artikelnummer:
WHG-TORT
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
2-5 werkdagen
product-banner
€34,00
Incl. btw

Hondenpuzzel Tortuga

Deze hondenpuzzel is ook goed geschikt voor de beginnende speler. De hond moet de zeshoek met gleuf naar achteren schuiven en vervolgens draaien. Vanuit deze zeshoek kan de hond de rest van de snacks ontdekken. Het moeilijkste van dit spel is de eerste zeshoek. Laat goed aan de hond zien hoe deze stap moet, dan volgt de rest vanzelf.

Laat uw hond eerst gaan zitten. Vervolgens toont u de hond hoe u de snacks plaatst in de uitsparingen onder de zeshoekjes. Laat de hond vervolgens de zeshoeken verplaatsen, net zo lang totdat alle lekkernijen zijn ontdekt. De hond mag daarbij schuiven, krabben of duwen met de poot of de snuit, er zijn geen beperkingen. U kunt daarbij aanwijzingen geven en bij iedere voortgang de hond prijzen. Het spel heeft geen losse onderdelen. U kunt natuurlijk de hond helpen, het is de bedoeling om samen lol te hebben.

De hondenpuzzel is bedoeld om er samen mee te spelen en niet om de hond er alleen mee te laten.

Moeilijkheidsgraad 2: deze hondenpuzzel is bedoeld voor honden die al bekend zijn met andere hondenpuzzels en voor huisdieren waarvan u weet dat ze van zichzelf al slim zijn. Met een beetje hulp van het baasje kan elk huisdier een niveau-2 spel aan. Hij moet zijn neus achterna!

Over Holt Hames hondenpuzzels

Hondenpuzzels zijn een uitdaging voor elk dierenbrein. Door de mentale uitdaging helpen hondenpuzzels tegen verveling en wordt ook negatief gedrag zoals slopen of bijten verminderd. U moet ook altijs samen met uw hond spelen en puzzelen. Laat de hond er niet op kauwen. Samen met de hond spelen geeft u en de hond veel plezier. Geef duidelijke instructies om de hond te helpen hoe met het spel om te gaan. Dit is een belangrijk onderdeel van het leerproces.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.