Terug

Holt Games Hondenpuzzel Spot

 • Hondenpuzzel Spot

2-5 werkdagen

 • Artikelcode: WHG-SPOT

Deze uitdagende hondenpuzzel, waarin u snacks of wat voer verstopt, biedt veel variatie zodat u en uw hond heerlijk samen kunnen spelen.

Lees de volledige productomschrijving en de maatvoering

49,99

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending v.a. € 59 TooltipGeldt voor verzending naar Nederland of België
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Ook achteraf betalen
 • De beste prijs kwaliteit verhouding
Placeholder9.0

2746 Ratings

“Nette verzending, prima prijs/kwaliteit verhouding en een persoonlijk tintje in de begeleidende brief. Geeft een goed gevoel!”

Productomschrijving

Hondenpuzzel Spot

Deze hondenpuzzel is echt een uitdaging ! De Spot bestaat uit zeshoeken en een dubbele draaischijf, voor de echte bolleboos. Allereerst moet de hond de zeshoeken naar achteren schuiven en daarna draaien. Dan komt de hond bij de volgende hindernis: de dubbele draaischijf. Hieronder zijn maar liefst vijf vakjes voor snacks verstopt. De Spot is een echte hersenkraker !

Laat uw hond eerst gaan zitten. Vervolgens toont u de hond hoe u de snacks plaatst in de uitsparingen onder de zeshoekjes en draaischijven. De bedoeling is om eerst de draaischijven te deblokkeren door de zeshoeken weg te draaien, vervolgens moeten beide draaischijven gedraaid worden zodat de uitsparingen eronder tevoorschijn komen. De hond mag daarbij schuiven, krabben of duwen met de poot of de snuit, er zijn geen beperkingen. U kunt daarbij aanwijzingen geven en bij iedere voortgang de hond prijzen. Het spel heeft geen losse onderdelen. U kunt natuurlijk de hond helpen, het is de bedoeling om samen lol te hebben.

Ontdek hoe slim uw hond is, u zult versteld staan.

De hondenpuzzel is bedoeld om er samen mee te spelen en niet om de hond er alleen mee te laten.

Moeilijkheidsgraad 3: deze hondenpuzzel is bedoeld voor honden die al bekend zijn met andere hondenpuzzels en voor huisdieren waarvan u weet dat ze van zichzelf al slim zijn. Met een beetje hulp van het baasje kan elk huisdier een niveau-3 spel aan. In het begin kan het spel iets makkelijker gemaakt worden door alleen te spelen met de draaiende schijven en deze niet te blokkeren met de zeshoeken.

Over hondenpuzzels

Hondenpuzzels zijn een uitdaging voor elk dierenbrein. Door de mentale uitdaging helpen hondenpuzzels tegen verveling en wordt ook negatief gedrag zoals slopen of bijten verminderd. U moet ook altijs samen met uw hond spelen en puzzelen. Laat de hond er niet op kauwen. Samen met de hond spelen geeft u en de hond veel plezier. Geef duidelijke instructies om de hond te helpen hoe met het spel om te gaan. Dit is een belangrijk onderdeel van het leerproces.

 

 

 

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Hondenpuzzel Spot

  Hondenpuzzel Spot

  49,99

  Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company