Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Waidgold

Filters:

Waidgold

Dit nieuwe Duitse merk Waidgold is geheel gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor de hond in het premium segment. De visie is om verantwoordelijk te handelen voor gelukkige honden en om een premium product te bieden voor o.a. hondenmanden en hondendekens. Met speciale aandacht voor medische behoeften en duurzaamheid wil Waidgold nieuwe normen voor comfort vaststellen.

Zo zijn alle hondenmanden voorzien van een hoogwaardige vulling met geheugenschuim.

Het geheugenschuim in de vulling zorgt voor drukverlaging waardoor uw hond in een ontspannen en natuurlijke houding slaapt en de gewrichten en spieren zullen ontspannen. Ook past het geheugenschuim zich aan de vorm en het gewicht van de hond en wordt ook de wervelkolom op een perfecte manier ondersteund. Gebruik van geheugenschuim in een hondenmand, net als in een gewoon matras, voorkomt het ontstaan van drukpunten. 

Een vulling met geheugenschuim wordt ook aanbevolen voor honden met de volgende aandoeningen:
- artrose
- dysplasie van de elleboog
- dysplasie van de heup
- overgewicht
- na een operatie
- oudere honden

De vulling is 5 cm dik en is gecertificeerd volgens ÖKO-TEX® Standard 100.

De fabrikant streeft naar milieuvriendelijke productie, zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties. Het doel is om de hoogste klanttevredenheid te bereiken door buitengewone service te bieden. Want voor haar draait het niet alleen om het hondenbed, maar ook om het onvoorwaardelijke geluk en welzijn van de beste vrienden van de honden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company