Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

The Kenyan Collection

Filters:

The Kenyan Collection
De hondenhalsbanden van the Kenyan collection zijn ontstaan vanuit het idee om de Afrikanen te helpen zich te bewijzen met mooie en verrassende producten. Meer dan 50% van de bevolking van Kenia leeft onder de armoedegrens met een inkomen van minder dan ca. € 1250 per jaar. De werkeloosheid bedraagt meer dan 25% van de bevolking. De bevolking wil een gelegenheid om te werken en daarmee te kunnen leven, zonder afhankelijk te zijn van donaties en giften. 

Zij ontwikkelden, gebaseerd op hun culturele erfgoed van kralen en rijgen, een unieke en fantastische productlijn met hondenhalsbanden en hondenriemen met kralen. De 'mamas' maken van elk product een uniek kunstwerk, en geen twee producten zijn hetzelfde. U heeft nu de mogelijkheid om een unieke hondenhalsband aan te schaffen voor uw hond. 

De Maasai Mamas 


In de cultuur van de Maasai vertellen de juwelen met kralen iets over de persoon die ze draagt - leeftijd, sociale status, burgerlijke staat en bijzondere gelegenheden in hun leven. Met hulp van een ervaren ontwerper kregen de Mamas de gelegenheid hun natuurlijke talenten met kralen en kleuren te gebruiken om producten voor de Westerse markt te ontwikkelen. Zij werken nabij huis, zodat ze ook voor hun vee en hun kinderen kunnen zorgen. Ze werken in kleine groepen samen, waarbij advies en ervaringen worden uitgewisseld terwijl ze aan het werk zijn.

The Kenyan Collection

Het doel van The Kenyan Collection is om te bewijzen dat Afrikaanse producten kunnen concurreren met Westerse producten, terwijl op hetzelfde moment werkgelegenheid wordt gecreëerd, in de hoop dat de investeringen een mogelijkheid bieden voor veranderingen voor de hun toekomst en die van hun kinderen.
De producten zorgen voor tevreden klanten, dat is het doel. Geen donaties, maar orders. 

De hondenhalsbanden zijn stuk voor stuk uniek, en geen enkel product is hetzelfde.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company