Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Sebastian

Filters:

Sebastian

De halsbanden van Sebastian & Co Collar zijn anders ontworpen dan een traditionele hondenhalsband. Zij zijn volledig gevoerd aan de binnenkant, zodat het zwakste deel van de nek van uw hond wordt beschermd doordat de druk gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor is er aanzienlijk minder kans op beschadigingen aan de nek van uw hond, die vaak worden veroorzaakt door het trekken tijdens een training of bij correcties. In tegenstelling tot harnassen, kunnen deze halsbanden uitstekend worden gebruikt voor gedragsveranderende trainingen.  
Een standaard lederen halsband van Sebastian & Co is gemaakt van ambachtelijke zadelleer en roestvrij stalen of messing ornamenten. Dit leer wordt beschouwd als de beste keuze voor een halsband, want bij goed onderhoud gaat het een leven lang mee.  


Comfort voor uw hond
Zadelleer is een van de meest luxe en comfortabele materiaal voor hondenhalsbanden. Door de sterke en soepele eigenschappen biedt de halsband uw hond vooral veel comfort. De eigenaar heeft de geruststellende gedachte dat de hond goed vastzit en zich comfortabel zal voelen met deze halsband. 

Aangezien de lederen halsband reageert op de olie uit vacht van de hond, wordt het soepeler en steeds meer comfortabel voor uw hond. 

Tijdloos en praktisch 
Zadelleer is ontworpen voor langdurig gebruik buitenshuis, specifiek ook voor barre weersomstandigheden, en is behandeld met verschillende soorten wax als onderdeel van het productieproces. Regelmatig schoonmaken en goed onderhoud zal de levensduur van het leer aanzienlijk verlengen. Perfect is het om tweemaal per jaar de halsband zorgvuldig te reinigen, waarbij u het beste gebruik kunt maken van natuurlijke vetten en olie. 
 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company