Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Lickimat

Filters:

Lickimat

In Australië is de inmiddels wereldberoemde LickiMat® ontworpen. De dierenartsen bleven praten over hoeveel katten zichzelf kalmeren door constant te likken, en de fabrikant zag hun eigen hond terugkomen van een verblijf in een dierenpension met blaren op haar voeten door overmatig likken dat was veroorzaakt door verlatingsangst. Daarop begonnen te testen van honden in de verleiding konden komen om iets anders te likken om hun angst te verminderen en ontdekten daarbij voedsel als pindakaas en yoghurt voor honden en tonijnolie voor katten. Een normale voerbak zou niet werken, omdat het geen tijd kost om te legen, dus begonnen zij met een paar prototypes begonnen. De rest is geschiedenis.

De fabrikant ontdekte bij het testen dat de beste tijd om een LickiMat® te gebruiken vlak voor het vertrek was. Op deze manier werd de hond (de originele test was voornamelijk met honden) bezig gehouden terwijl de eigenaar vertrok. Ook de eigenaar zich minder angstig om de hond achter te laten, wetende dat de hond een gezonde traktatie had en het een hele tijd druk zou hebben. Ook kwam naar voren dat een minder angstige hond een minder angstige ouder van eigenaar betekent!

Het werd de missie om het brein van het huisdier te trainen dat het verlaten van huis een tijd was voor plezier en plezier, niet voor stress en verdriet. Voor het huisdier - en de eigenaar!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company