Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Kampuni

Filters:

Kampuni

Hondenaccessoires, een echt vakmanschap van hoge kwaliteit, dat goed doet en werkgelegenheid en inkomen creëert in Kenia.

Kampuni is een distributeur van hoogwaardige producten die zich inzet voor de mensheid, aangezien de leveranciers bijna uitsluitend kwetsbare mensen in Kenia helpen. Dit doen zij deels door hen werk te verschaffen en deels door de organisatie van gezondheidszorg en onderwijs voor de kinderen. Bovendien ontvangen al deze mensen hulp bij het beheren van hun geld en het openen van bankrekeningen, wat in Kenia niet vanzelfsprekend is.

In Kenia kunnen veel burgers noch lezen, noch schrijven en zijn ze vaak blootgesteld aan verschillende vormen van geweld, waarbij velen van degenen die zij proberen te helpen alleenstaande moeders zijn. Kampuni richt zich ook op mensen met verschillende soorten beperkingen of handicaps, omdat zij vaak een onveilig en armoedig leven leiden zonder sociaal vangnet of toegang tot gezondheidszorg.

De producten van Kampuni zijn van de hoogste kwaliteit, het resultaat van echt vakmanschap en voldoen aan de hoge eisen van de westerse markt. Alle materialen komen uit Kenia, waar veel wordt gerecycled, zoals het messing dat wordt gebruikt voor gespen en ritsen, dat wordt gewonnen uit metaalschroot. Ook worden de voeringen van de tassen vaak gemaakt van hergebruikte herenshirts.

Het idee voor het bedrijf Kampuni - 'Kampuni' betekent 'bedrijf' in het Swahili - en het idee om producten uit Kenia te importeren, zijn ontstaan in 2011-2012, toen de eigenaren het land bezochten om hun eerste kinderen te adopteren. Toen zij een paar jaar later terugkeerden naar Kenia om hun tweede kind te adopteren, was het idee volwassen geworden.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company