Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Hugglehounds

Filters:

Hugglehounds

Heb je ooit iemand horen zeggen "het is maar een hondenspeeltje"?

Wij wel, en we zijn het er absoluut niet mee eens. Honden zijn ons leven. Honden vertegenwoordigen liefde, gezelschap en toewijding in hun puurste vorm, en we weten dat onze klanten er net zo over denken.

Voor ons zijn dit geen eenvoudige "hondenspeeltjes"; het zijn producten die we aan onze harige vrienden geven om van te genieten en zich mee te vermaken. Speelgoed bieden emotionele balans en fysieke en mentale stimulatie. Onze producten houden honden bezig en bevorderen probleemoplossende vaardigheden. Speelgoed helpen instinctieve driften te vervullen, zoals scheuren en verscheuren, jagen en vinden, achtervolgen en hoeden. En bovenal helpen speeltjes honden energie kwijt te raken.

Dus nee, het is niet "gewoon een hondenspeeltje". HuggleHounds® werd opgericht met dat principe in gedachten in 2009 door Julie Krauss en Bob Flynn, branche-experts met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de huisdierenindustrie. Julie en Bob hadden een doel: een leemte in de markt voor huisdierenspeelgoed opvullen door de meest unieke, op design gerichte en stijlvolle huisdierproducten te creëren, gebaseerd op diepgaand onderzoek en geavanceerde technologie.

HuggleHounds® innovatie doet dat allemaal en meer, resulterend in geweldige speelgoedontwerpen met maximale duurzaamheid. We zijn trouw gebleven aan twee eenvoudige filosofieën: streven naar een bedrijf dat de behoeften van hondenbezitters altijd voorop stelt en jaar na jaar nieuwe, frisse ontwerpen aan de shoppers brengt.Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company