Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Doctor Bark

Filters:

Doctor Bark

Doctor Bark hondendekens, hondenkussens, hondenmanden

Alle producten van Doctor Bark zijn ontwikkeld door Duitse dierenartsen en worden in Duitsland gemaakt. Deze fabrikant heeft zich helemaal toegelegd op bijzondere hondendekens voor de auto, hondenmanden, hondenkussens en hondendekens. Als u de hond in de auto meeneemt voor een wandeling, zal de hond veel vuil meenemen in de vacht. Om de bekleding van uw auto te beschermen, is een goede hondendeken een middel om vervuiling van uw auto tegen te gaan. Doctor Bark biedt keuze uit hondendekens voor de achterbank, in modellen die een gedeelte of de gehele achterbank bedekken, en een hondendeken voor de kofferbak. Ook zijn er speciale modellen beschikbaar voor tweedeurs auto's en cabrio modellen.

De kwaliteit van de producten is meer dan uitstekend, en behoren tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De unieke producten worden geheel integraal gefabriceerd waardoor de producten dus geen losse kussenhoezen of geen losse bekleding hebben, in tegenstelling tot de meer conventionele producten.

Voor een optimale hygiëne voor u en uw hond zijn alle Doctor Bark producten als geheel op 95 ° C wasbaar. Alleen op deze wastemperatuur worden alle alle bacteriën, parasieten en onwelriekende lichaamsvetten en talg compleet uit de stof verwijderd. Alle producten kunnen bovendien ook in de wasdroger worden gedroogd !

Door de aankoop van een dokter Bark product heeft u altijd een nieuw, absoluut hygiënisch en schoon product, na elke wasbeurt weer als nieuw!

Doctor Bark biedt een prachtig assortiment aan, waaronder verschillende hondenmanden, hondenkussens en hondendekens. Deze producten zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar.

Gaat u op stap met uw hond voor een reis of voor een heerlijke wandeling in de bossen ? Uw hond wordt zeker wel eens een keer nat of vies. Voor de bescherming van de bekleding uw auto is er een collectie met hondendekens voor de auto, waarbij u keuze heeft uit hondendekens voor de bijrijdersstoel en hondendekens voor de achterbank – in verschillende maten en kleuren. Met het gebruik van een dergelijke hondendeken beschermt u allereerst de bekleding van uw auto, en uw hond zit veilig in de auto !

Er is een garantietermijn op alle producten van Doctor Bark voor een periode van maar liefst 10 jaar.

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company