Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 49
  • 30 dagen bedenktijd

Chuckit

Filters:

Chuckit

Chuckit is een grote en bekende fabrikant van hondenspeelgoed. Het Chuckit speelgoed is voor mensen net zo leuk als voor de honden, en zal u inspireren voor een actieve en gezonde levensstijl voor uzelf en voor de hond. zo leuk voor mensen als zij voor huisdieren zijn, u buiten met uw hond en een gezonde, actieve levensstijl inspireren. Cuckit maakt vooral fantastisch hondenspeelgoed voor de apporterende honden. Vaak is alleen al een glimp van een Chuckit! ® speeltje genoeg om de hond helemaal enthousiast te maken voor een apporteerspelletje.

Kenmerkend voor het Chuckit speelgoed zijn de heldere oranje en blauwe kleuren, waardoor het speelgoed onmiskenbaar van deze fabrikant afkomstig is. Het speelgoed is ontworpen voor interactief gebruik, zodat u het spelen met de hond naar een volgend niveau kunt tillen. De meeste speeltjes zijn niet bedoeld voor solo gebruik door de hond, nadrukkelijk speelt u, als hondenbezitter, een belangrijke rol.

Het speelgoed van Chuckit wordt sinds 1998 ontwikkeld, en zal uw band met de hond verrijken.Het ontwikkelen van de band tussen de baas en de hond staat centraal in de ontwerpen van elk Chuckit hondenspeeltje. Het delen van de opwinding zal de speeltijd met uw hond verhogen en het speelgoed inspireert tot een gezonde en actieve levensstijl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company