Hondenbuggy

Hondenbuggy

Het gebruik van een hondenbuggy neemt steeds meer toe. Er zijn steeds meer modellen in meerdere kleuren verkrijgbaar. De aanschaf van een hondenbuggy kan een uitkomst zijn.

De meeste honden willen graag rennen, lopen en snuffelen.

Oudere honden kunnen problemen krijgen met de gewrichten, waardoor het erg lastig of zelfs onmogelijk wordt om een lange wandeling te gaan maken. Met een hondenbuggy kunt u toch gewoon de hond meenemen naar buiten zodat ze nog even lekker buiten kunnen lopen zonder dat de gewrichten overlast worden. Voor kleinere honden zijn er voldoende hondendraagtassen te vinden, maar grotere honden passen daar gewoon niet in door de afmetingen en het gewicht van de hond. In deze situatie is een hondenbuggy dus een goede keuze.

Soms heeft u een angstige hond of een getraumatiseerde hond. Het uitlaten of het maken van een lange wandeling kan dan heel erg lastig zijn. Met een buggy geeft u uw hond een veilige omgeving waar de hond zich veel beter kan voelen. U neemt de hond dan in de buggy lekker mee naar buiten en laat uw hond pas op een rustig plekje los. Ook kan de hond zich tijdens een wandeling of het uitlaten even terugtrekken in zijn vertrouwde omgeving waardoor hij rustiger zal worden.

Een andere situatie kan zijn dan u de hond mee wilt nemen waar zij niet mogen lopen. Een buggy wordt dan wel toegestaan.

Bij andere gezondheidsproblemen, zoals herstel na een operatie of een hartkwaal, mag een hond soms (tijdelijk) niet ver lopen. Met de buggy kunt u toch lekker met uw hond naar buiten en voorkomt u dat de hond overbelast wordt.

Petsonline heeft een groot aantal verschillende modellen. Met name de grootte van de hondenbuggy's verschilt, dus let u daarop met het maken van een goede keuze.

Alle aangeboden buggy's kunt u moeiteloos inklappen, zodat ze weinig ruimte innemen als u de buggy niet gebruikt.

Hondenbuggy
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl