Doctor Bark Hondendeken voor de kofferbak Bruin

Door dierenartsen ontwikkelde bruine hondendeken voor de kofferbak van uw auto. Wasbaar op 95 graden en in drie kleuren leverbaar.
Artikelnummer:
108201-300
Beschikbaarheid:
Normaal leverbaar
Levertijd:
3-6 werkdagen
product-banner

Hondendeken voor de kofferbak, bruin

Deze hondendekens zijn ontworpen voor maximale hygiëne en garanderen een comfortabele rustplaats voor uw hond in de kofferbak van uw auto.  Ook worden hierbij de achterzijde van de achterstoelen en de portierbekleding beschermd. Uw hond zich zal veilig en beschermd voelen, ook bij langere ritten. En als uw hond na een wandeling lekker heeft gespeeld in de modder of water, zal de bekleding van uw auto er niet onder lijden ! De deken wordt bevestigd aan de hoofdsteunen met een kliksysteem, aan de zijkant wordt de deken bevestigd door zuignappen.

De kwaliteit is fantastisch: u kunt de deken zonder problemen wassen op 95 ˚C en in de droger stoppen. De garantie op dit product bedraagt 15 jaar.

Eigenschappen

Materiaal: katoen
Gewicht: 300 gr/qm
Dry Fit Comfort
UV Constant, dus bestand tegen zonlicht
Vulling: ademend, gepatenteerd met Dry -Fit Comfort en back-to-Shape Functie. Alle Doctor Bark producten zijn wasbaar op 95 ˚C . Door het wassen op deze temperatuur worden bacteriën, schimmels, virussen en parasieten zoals mijten, diep in het weefsel verwijderd en gedood. Na het wassen kan de deken in de droger op de laagste stand gedroogd worden.

Kleur: bruin.


Er zijn drie maten verkrijgbaar: 

Maat

Afmetingen:
Kofferbak breedte x diepte

Hoogte
S 90 x 60 cm 20 - 45 cm
M 90 x 90 cm 20 - 50 cm
L 100 x 100 cm 20 - 50 cm


Klik hier voor een overzicht van de verschillende maten voor uw auto.

Beoordeling Petsonline: 9.1 / 10 (2212 beoordelingen) op Kiyoh.nl.