Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Kong

Filters:

Kong

KONG innoveert sinds 1976 om het leven van huisdieren te verrijken met speelgoed en traktaties voor huisdieren van de hoogste kwaliteit. De producten van KONG bieden mentale en fysieke stimulatie door spelen aan te moedigen, passende kauwgewoonten en gecontroleerde voeding aan te bieden om ervoor te zorgen dat huisdieren in elke levensfase op hun gelukkigst en gezondst zijn.

1976
KONG-oprichter Joe Markham hield van zijn hond Fritz, maar was geen fan van zijn destructieve kauwgewoonten. Fritz had affiniteit met stenen, stokken en andere schadelijke voorwerpen.

Joe probeerde verschillende technieken uit om zijn probleem op te lossen, maar pas toen Joe een onderdeel weggooide van een Volkswagen-bus die hij aan het repareren was, vond Fritz iets aantrekkelijker dan stenen. Of het nu het grillige stuiteren was of het duurzame rubber, Fritz was fanatiek over dit rubber in de vorm van een sneeuwpop en het KONG Classic hondenspeelgoed was geboren.

KONG Classic hondenspeelgoed is gemaakt om te voldoen aan de instinctieve behoeften van honden om te kauwen en te spelen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company