Terug

Nina Ottosson Hondenpuzzel Dog Rumble

 • Hondenpuzzel Dog Rumble
 • Hondenpuzzel Dog Rumble
 • Hondenpuzzel Dog Rumble

2-5 werkdagen

 • Artikelcode: N-70761

Dit is een interactief spel, dat uit verschillende onderdelen bestaat die in elkaar passen, In de blauwe bal stopt u iets lekkers, deze gaat in de oranje ring en tenslotte in de grote doorzichtige bal. U hond moet nu het probleem oplossen !

Lees de volledige productomschrijving en de maatvoering

16,99

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending v.a. € 59 TooltipGeldt voor verzending naar Nederland of België
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Ook achteraf betalen
 • De beste prijs kwaliteit verhouding
Placeholder9.0

2746 Ratings

“Nette verzending, prima prijs/kwaliteit verhouding en een persoonlijk tintje in de begeleidende brief. Geeft een goed gevoel!”

Productomschrijving

Hondenpuzzel Dog Rumble

2 SPEELTJES IN 1: Deze puzzel bestaat uit een doolhofbal en een bal met wat lekkers.

PUZZEL VOOR BEGINNERS: Deze interactieve hondenpuzzel van niveau 1 houdt honden bezig en mentaal gestimuleerd.

LICHAMELIJKE EN MENTALE OEFENING: Deze bal is zowel een speeltje als een puzzel in één en biedt een leuke manier om de probleemoplossende vaardigheden van je hond te oefenen.

HOE HET WERKT: Vul de blauwe lekkernijbal met traktaties of voedsel en plaats deze in de grotere doolhofbal. Draai de oranje binnenring om de opening te blokkeren. Zodra je hond werkt om de lekkernijbal uit de doolhofbal te halen, worden traktaties vrijgegeven terwijl ze spelen. 

Deze puzzel van niveau 1 is leuk voor alle honden, ongeacht hun leeftijd, grootte of ras.

VOEG MEER SPEELGOEDEN TOE: De Dog Rumble Puzzle kan ook worden gebruikt met een standaard 2,5-inch tennisbal of de medium Squeaker Ballz van Outward Hound.

SPEEL HET VEILIG: Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar. Laat speelgoed nooit achter bij een onbeheerde hond. Haal het speelgoed weg en vervang het als het beschadigd is.

SPEEL VOLGENS DE REGELS - VEILIGHEID EN VERZORGING: Bij het kiezen van een speeltje, zorg ervoor dat je een geschikte maat/stijl/niveau voor je hond kiest. Geen enkel speeltje of spel is onverwoestbaar. Houd je hond altijd nauwlettend in de gaten, leer je hond hoe het spel/speelgoed werkt. Laat de hond niet alleen met een traktatiespel/speelgoed en laat de hond niet op het spel/speelgoed of de stukken kauwen. Controleer regelmatig op schade en verwijder het als het kapot is of als onderdelen losraken, aangezien dit ernstig letsel kan veroorzaken. Alleen voor honden, geen kinderspeelgoed. Als het leeg is, bewaar het dan tot het volgende gebruik onder toezicht.

HOE TE REINIGEN: De grotere buitenste doolhofbal is gemaakt van zacht plastic en is gemakkelijk schoon te maken - vul gewoon met warm water en mild reinigingsmiddel, schud, spoel uit en laat aan de lucht drogen.

Productafmetingen: 11,00 x 11,00 cm.

Deze hondenpuzzel is een niveau 1 puzzel en bij uitstek geschikt om uw hond kennis te laten maken met puzzels en interactief speelgoed.

 

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Hondenpuzzel Dog Rumble

  Hondenpuzzel Dog Rumble

  16,99

  Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company