Terug

  • Klantenservice: 0599-858878
  • Gratis verzenden NL & BE vanaf € 59
  • 30 dagen bedenktijd

Springer

Filters:

Springer

Ontdek Springer: Innovatie, Integriteit en Toewijding aan Onze Gemeenschap en Moeder Aarde

Bij Springer worden we geïnspireerd door de onverwoestbare energie van jouw trouwe viervoeter. Ons toegewijde team van gepassioneerde makers heeft één missie: jou helpen om meer kostbare tijd door te brengen met je beste vriend en te genieten van al het moois dat honden in ons leven brengen. Ontdek onze kernprincipes die ons leiden:

Originaliteit en Innovatie: Springer zit in het hart van vernieuwing. Terwijl anderen proberen te imiteren, omarmen wij de kunst van het creëren en verbeteren we de menselijke en hondenervaring door middel van innovatieve ontwerpprocessen.

Integriteit: Bij Springer staat kwaliteit centraal. We komen onze beloften na en streven ernaar de juiste dingen te doen, elke keer weer. Betrouwbaarheid is onze kernwaarde.

Gemeenschap en Verbinding: We koesteren de band tussen mensen, dieren en de plaatsen die onze gemeenschap vormen. Ons doel is om mensen en hun geliefde honden samen te brengen, want we begrijpen hoe waardevol die band is.

Duurzaamheid voor Moeder Aarde: Springer is toegewijd aan het behoud van onze prachtige planeet. In samenwerking met "1% For The Planet" dragen we ons steentje bij door 1% van onze jaarlijkse omzet te doneren aan milieudoelen die bijdragen aan het behoud van de beste speelplaats voor jouw hond: Moeder Aarde.

Bij Springer zijn we meer dan alleen een fabrikant; we zijn een levensstijl die jou en je hond verbindt met passie, integriteit en een zorg voor onze wereld. Ontdek de Springer-ervaring vandaag nog en geef je hond de tijd van zijn leven, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Petsonline 9.0 / 10 - 2276 beoordelingen op Feedback Company